Samsung GALAXY S20 Plus: Marele MINUS care te va DEZAMAGI

Samsung GALAXY S20 Plus va fi lansat cu o foarte mare dezamagire, iar aici nu ma refer doar la pretul prea mare de vanzare, ci la o alta schimbare majora.

Samsung GALAXY S20 Plus diafragma

Samsung GALAXY S20 Plus este telefonul “de mijloc” din seria pe care compania Samsung o va lansa pentru clientii din lumea intreaga in aceasta primavara, iar din pacate se pare ca ea va veni cu un mare minus. Pentru Samsung GALAXY S20 Plus, dar si pentru modelul Ultra, urmeaza sa fie eliminata o tehnologie pe care Samsung a prezentat-o ca o foarte mare inovatie acum mai bine de un an de zile, dar care acum pare sa fie depasita.

Samsung GALAXY S20 Plus nu va fi lansat cu diafragma variabila pentru camera, asa cum am avut in ultimele doua modele de telefoane din aceasta serie, dar si in modelele din seria GALAXY Note. Aceasta permitea schimbarea diafragmei camerei in functie de locatia in care se inregistrau pozele, astfel incat telefoanele sa poata face poze mult mai bune in conditii cu lumina slaba, dar Samsung GALAXY S20 Plus nu va beneficia de aceasta tehnologie in 2020.

Samsung GALAXY S20 Plus: Marele MINUS care te va DEZAMAGI

Samsung GALAXY S20 Plus va avea un senzor de imagine complet nou pentru camera sa, insa compania Samsung pare sa considere ca el este suficient de bun pentru a functiona de unul singur, fara a avea nevoie de diafragma variabila. Asta ar putea inseamna ca Samsung GALAXY S20 Plus va face poze mai proaste in conditii cu lumina slaba, ceea ce ar fi o foarte mare dezamagire, dar mai multe vom afla abia cand va fi lansat oficial.

Samsung GALAXY S20 Plus nu va avea senzorul de imagine de 108 megapixeli din modelul Ultra, dar va avea un altul nou, cu rezolutie de 12 megapixeli, iar asta pare sa fie suficient pentru a face poze grozave. Chiar si cu diafragma variabila pentru camera, telefoanele Samsung au fost depasite de cele Huawei in inregistrarea pozelor, astfel ca Samsung GALAXY S20 Plus ar trebui sa ofere ceva mai bun, teoretic, asta daca nu cumva va fi o mare dezamagire.

Samsung GALAXY S20 Plus este, dupa cum foarte bine stiti deja, anuntat pentru lansare pe data de 11 martie, iar vanzarile in magazine ar trebui sa inceapa in data de 13 martie, la peste o luna distanta.