TikTok: Anuntul TOTAL Neasteptat care ii va BUCURA pe Oameni

TikTok face un anunt total neasteptat care ii va bucura pe utilizatorii din intreaga lume, iata ce a pregatit pentru toata lumea compania chinezeasca.

TikTok muzica

TikTok a devenit fara discutie una dintre cele mai populare platforme sociale de pe planeta, intrecand Instagram in numarul de utilizatori activi lunar, iar asta si pentru ca in 2019 a avut 700 de milioane de descarcari. Pentru a face platforma si mai buna, cei de la TikTok au anuntat ca au incheiat un parteneriat cu un nou furnizor de muzica pentru platforma lor, aceasta avand denumirea Merlin, iar rezultatul e mai multa muzica disponibila pentru clipuri.

TikTok a fost creata in jurul ideii de a adauga muzica peste clipurile video scurte publicate de catre utilizatori in cadrul platformei, iar acest parteneriat cu siguranta va fi benefic pentru toata lumea. Parnteriatul dintre TikTok si aceasta agentie pentru artisti independenti este facut nu doar pentru platforma de socializare, ci si pentru un nou serviciu de streaming audio numit Resso, acesta fiind gandit pentru a concura cu Spotify incepand din 2020.

TikTok: Anuntul TOTAL Neasteptat care ii va BUCURA pe Oameni

TikTok nu este la primul parteneriat pe care-l face cu aceasta agentie, insa de aceasta data lucrurile sunt mult mai serioase decat in trecut, iar asta pentru ca din ambele parti exista dorinta de a extinde cooperarea. Merlin ajuta TikTok sa devina un serviciu de streaming cu muzica diferita fata de ceea ce exista deja in Spotify, Apple Music, Google Music, etc, iar artistii independenti castiga bani de pe urma sa, Merlin plarind 845 de milioane de dolari catre artisti in 2019.

“TikTok, aplicația video cu creștere rapidă generată de utilizator din China Bytedance, a construit un nou serviciu de streaming de muzică pentru a concura cu Spotify, Apple Music și Amazon Music. Și astăzi anunță o tranzacție care ajută la deschiderea drumului pentru o lansare globală a acesteia. Acesta a înregistrat un acord de licențiere cu Merlin, agenția globală care reprezintă zeci de mii de etichete muzicale independente și sute de mii de artiști, pentru ca muzica de la aceste etichete să poată fi utilizată legal pe platforma TikTok oriunde este disponibilă aplicația.”

TikTok se bucura totusi de un numar destul de mare de artisti care publica in mod constant clipuri video in platforma, si au destul de multi urmaritori care sunt dornici sa vada in mod constant continut nou. Distribuirea muzicii lor prin agentii precum Merlin ii ajuta sa continue sa creeze, iar in curand toate aceste creatii vor fi disponibile inclusiv in serviciu de streaming audio Resso la care TikTok lucreaza, aparent, de cativa ani de zile deja, fara a-l fi lansat inca.

TikTok este in plin proces de crestere de ceva vreme, iar din cate se pare, anul 2020 ar putea sa o aduca mult mai aproape de Facebook Messenger in ceea ce priveste numarul de utilizatori activi lunar.