WhatsApp: TRUCUL ASCUNS de care TREBUIE sa STII chiar ACUM

WHatsApp are un truc ascuns foarte util de care trebuie sa stii chiar in acest moment, iata ce poti face pe telefon chiar acum, dar nu ai stiut ca exista.

WhatsApp citite

WhatsApp are un truc ascuns de care extrem de putina lume stie, dar care este foarte important pentru folosirea zilnica a aplicatiei de mesagerie, si trebuie sa stii chiar acum ce fel de functionalitate iti aduce el. Vorbim despre un truc pe care WhatsApp il are implementat intr-un mod care este destul de greu de descoperit, mai ales ca nu exista informatii in aplicatie care sa ne dea de inteles ceea ce poate fi facut prin intermediul sau, dar acum aflati despre el.

WhatsApp are o functie care iti permite sa vezi care dintre persoanele dintr-un grup ti-au citit, sau nu ti-au citit, mesajul pe care l-ai publicat acolo, iar functia aceasta nu este una dintre cele care sunt usor de observat. Functia este ascunsa printre cele pe care WhatsApp le ofera in cadrul mesajelor pe car ele publica pe grupurile de conversatii, activarea ei fiind foarte simpla, dar daca stiti cum anume sa ajungeti la ea, pentru ca altfel nu este promovata.

WhatsApp: TRUCUL ASCUNS de care TREBUIE sa STII chiar ACUM

whatsapp info confirmare mesaje grup

WhatsApp ne ofera posibilitatea de a vedea cine a citit, sau nu a citit, un mesaj care a fost publicat intr-un grup prin apasarea indelunga pe acel mesaj si alegerea optiunii “Info”, sau “Detalii”. Dupa ce selectati acea functie, veti fi transferati intr-un alt meniu in care puteti vedea fiecare participant al respectivului grup de conversatii si daca respectiva persoana a primit acel mesaj prin WhatsApp si l-a citit efectiv, plus ora la care s-a intamplat asta.

whatsapp confirmari citire mesaje grup

WhatsApp afiseaza interfata cu aceste informatii in exact acelasi mod in care afiseaza si informatiile privind mesajele pe care le trimitem catre oricare dintre contactele pe care le avem in agenda, deci totul va fi familiar. Felul in care sistemul este implementat este extrem de bine gandit, astfel ca WhatsApp ne ofera posibilitatea de a vedea cine ne ignora mesajele, si cine le citeste cu regularitate pentru a sti cam cata lume este informata.

WhatsApp ofera aceasta functie pentru toti utilizatorii de telefoane din intreaga lume, astfel ca va puteti folosi de ea indiferent de pe ce sistem de operare folositi platforma de mesagerie in momentul de fata.