RCS & RDS: Anuntul IMPORTANT, TOTI Clientii TREBUIE sa FACA Asta

RCS & RDS are un nou anunt important pentru toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa faca fiecare dintre ei chiar in acest moment pentru a nu regreta inactiunea.

RCS & RDS castiga

RCS & RDS vrea sa le ofere clientilor sai din Romania tot ceea ce este mai bun, iar in aceasta idee a facut un anunt foarte important pentru cei care vor sa castige un telefon simplu si usor chiar acum. Cei de la RCS & RDS le ofera tuturor clientilor din Romania posibilitatea de a castiga unul dintre cele trei telefoane Digi K2 pe care le ofera intr-un concurs care are in centru platforma Digi Online, prin care poate fi vazut o gama variata de continut.

RCS & RDS le cere tuturor celor care au un cont Digi Online activ in momentul de fata sa completeze un formular pentru a se inscrie in concurs si a avea sansa de a castiga unul dintre aceste telefoane mobile. In cazul in care nu stiati deja acest lucru, RCS & RDS ofera platforma Digi Online in mod gratuit pentru cei care au abonamente de internet sau televiziune, astfel ca oricine are un asemenea tip de serviciu poate intra acum in concurs.

RCS & RDS: Anuntul IMPORTANT, TOTI Clientii TREBUIE sa FACA Asta

RCS & RDS castiga Digi Online

RCS & RDS le cere celor care inca nu au un cont activ in platforma Digi Online sa isi faca unul pentru a profita de concurs, dar si pentru a se bucura de tot continutul care este disponibil pentru ei acolo. Vorbim despre zeci de posturi de televiziune pe care cei de la RCS & RDS le au in momentul de fata pentru clientii din Romania, dar nu doar atat, iar acesta poate fi vazut de oriunde prin intermediul unui asemenea cont, asa ca nu aveti motive sa nu-l activati.

RCS & RDS va cere totusi sa completati acel formular pentru a putea intra in concursul care va permite sa castigati unul dintre cele trei telefoane care sunt oferite de catre companie, asa ca faceti si acest pas. Chiar daca aveti cont in platforma Digi Online, nu sunteti automat inscrisi in concursul celor de la RCS & RDS, iar asta pentru ca ei au dorit, probabil, sa creasca sansele de castig doar pentru cei care sunt efectiv interesati de acest concurs.

RCS & RDS desfasoara concursul pentru o perioada foarte limitata de timp in momentul de fata, astfel ca trebuie sa va grabiti pentru a profita de oferta care este activa inainte sa dispara complet.