Samsung GALAXY S20 Ultra: Arata CIUDAT, dar va MERITA TOTI Banii

Samsung GALAXY S20 Ultra arata destul de ciudat, design-ul nefiind punctul sau forte, insa va merita oricum toti banii ceruti de catre Samsung pentru el.

Samsung GALAXY S20 Ultra CIUDAT

Samsung GALAXY S20 Ultra va avea un design destul de ciudat in momentul in care va fi lansat pentru clientii din intreaga lume, iar asta deoarece noile componente pentru telefon nu putea fi implementate altfel. Stiti deja de cateva luni de zile ca Samsung GALAXY S20 Ultra va avea o camera cu un design dreptunghiular, ceea ce nu e pe placul mai nimanui, dar acum aflam si faptul ca acest modul pentru senzorii de imagine urmeaza sa fie impartit in doua.

Samsung GALAXY S20 Ultra va avea in partea superioara a modulului pentru camera o parte dintre senzorii de imagine, iar in cealalta parte va ramane si ultimul senzor de imagine, cel mai important. Decizia de a imparti in acest mod senzorii de imagine ai Samsung GALAXY S20 Ultra are la baza faptul ca altfel nu puteau fi implementati in carcasa, deci a fost cautat si un design care sa nu arate groaznic, dar care din pacate nu arata nici chiar atat de grozav.

Samsung GALAXY S20 Ultra: Arata CIUDAT, dar va MERITA TOTI Banii

Samsung GALAXY S20 Ultra camera CIUDATa

Samsung GALAXY S20 Ultra va avea si un ecran perforat care va rata la fel de ciudat precum anul trecut, dar cu toate acestea, ramane in continuare singurul care va merita banii pe care ii cere Samsung. V-am mai spus faptul ca Samsung GALAXY S20 Ultra este singurul telefon Android care va merita cumparat in primavara acestui an, iar asta deoarece Huawei P40 Pro nu va veni cu servicii si aplicatii Google, deci nu trebuie luat in considerare.

Samsung GALAXY S20 Ultra va arata la fel de urat cum arata seria iPhone 11, bine poate nu chiar la fel de urat pentru ca nu va avea un decupaj mare in ecran, dar nu va fi nici foarte departe de telefoanele Apple. Partea proasta e ca Samsung GALAXY S20 Ultra va fi greu de deosebit de Huawei P40 Pro, care are design-ul copiat 1:1, deci n-ar fi exclus ca multi sa se pacaleasca atunci cand vad telefoanele prin public, fara sa le vada brand-ul.

Samsung GALAXY S20 Ultra nu-i va multumi pe cei care cauta sa cumpere produse care si arata frumos, dar in lipsa de alte solutii care sa merite banii, nu prea exista alternativa decat de a-l cumpara.