Windows 10: Vestea URIASA, SURPRIZA MARE pentru TOATA Lumea

Windows 10 are parte de o veste uriasa pentru utilizatorii din lumea intreaga, o surpriza foarte mare fiind anuntata pentru toti cei cu calculatoare.

Windows 10 powerlauncher

Windows 10 a fost in ultima vreme in centrul atentiei din cauza unei serii de probleme care pareau fara sfarsit, insa iata ca acum vorbim intr-un final si despre o veste buna care vine pentru sistemul de operare al Microsoft. Se pare ca Windows 10 va avea lansat ceva care se numeste PowerLauncher, iar acesta urmeaza sa ne ofere mai multe optiuni pentru a personaliza sistemul de operare, dar si pentru a-l folosi mult mai usor decat o faceam in trecut.

Windows 10 va permite cu PowerLauncher efectuarea de cautari mult mai rapide prin sistemul de operare pentru orice dorim, dar si rularea foarte rapida de comenzi pentru a face cam orice dorim, mult mai usor. PowerLauncher nu este ceva tocmai nou, ci o versiune modernizata a PowerToys, oferit in Windows 95, doar ca in cazul Windows 10 lucrurile sunt duse la un cu totul alt nivel de catre cei de la Microsoft pentru utilizatori.

Windows 10: Vestea URIASA, SURPRIZA MARE pentru TOATA Lumea

Windows 10 cautare powerlauncher

Windows 10 are diverse aplicatii care permit personalizarea rapida a sistemului de operare si rularea de comenzi, dar PowerLauncher va veni chiar cu mai mult decat atat pentru utilizatorii din intreaga lume acum. Printre functiile noi pe care PowerLauncher le va aduce in Windows 10 se numara una numita FancyZones, aceasta permitand crearea de layout-uri pentru ferestre pe care le putem pozitionat oriunde dorim pe desktop.

Windows 10 urmeaza deasemenea sa aiba in PowerLauncher si o functie care are denumirea PowerRename, ea permitand modificarea in grup a denumirilor folderelor si fisierelor. PowerLauncher va avea deasemenea integrata si motorul de cautare standard din Windows 10, plus optiunea de a rula comenzi mult mai rapid decat cu deschiderea Command Prompt, iar toate aceste functii pot fi extinse folosind plugin-uri, care vor putea fi facute pentru acest software.

Windows 10 are gandit acest PowerLauncher pentru a extinde functionalitatea de care se bucura utilizatorii sistemului de operare, insa deocamdata nu se stie daca va fi lansat impreuna cu actualizarea din primavara, sau toamna.