Telekom: Decizia RADICALA pentru Clienti cu o PREMIERA NEGATIVA

Telekom a luat o decizie radicala pentru toti clientii din Romania, ea aducand si o premiera negativa care a uimit pe absolut toata lumea din tara.

Telekom radical

Telekom a anuntat in cursul zilei de ieri cea de-a treia majorare de preturi pentru clientii din Romania in decursul unui singur an de zile, o premiera care ne arata cam cum sta situatia in cadrul grupului de telecomunicatii. Telekom si-a dezvaluit decizia printr-un comunicat de presa, si a oferit o multitudine de detalii pentru aceasta decizie, insa in final ele conteaza mai putin mai important fiind faptul ca preturile au crescut, iar clientii platesc mai mult.

Telekom creeaza o situatie fara precedent in Romania cu atatea majorari facute pentru serviciile pe care le ofera clientilor, dar mai rau, nu le ofera acestora alta alternativa decat rezilierea contractului. Practic, toate majorarile pe care Telekom le-a facut, la fel ca Vodafone si RCS & RDS, au avut la baza obligarea clientilor sa accepte un pret mai mare, sau sa plece, asa cum s-a si intamplat cu Orange, car ei-a mutat clientii la abonamente mai scumpe.

Telekom: Decizia RADICALA pentru Clienti cu o PREMIERA NEGATIVA

Telekom face aceasta noua majorare inainte ca vanzarea catre Orange Romania sa fie finalizata, si e posibil ca o legatura cu aceasta tranzactie sa fie in spatele motivelor reale pentru cresterea preturilor. Indiferent de aceasta situatie, sau nu, cert este faptul ca economistii de la Telekom n-au prevazut chiar atat de bine cum vor creste costurile de functionare ale companiei, sau poate ca dorinta de profit a fost mai mare decat impactul asupra imaginii publice.

Telekom a avut cresterile de preturi de la inceputul anului 2019 trecute cu vederea pentru ca si alti operatori au facut fix acelasi lucru, insa acum situatia este una complet diferita pentru toata lumea. Probabil ca nimeni nu mai intelege de ce este nevoie de o noua crestere a preturilor la Telekom, dar probabil ca la un moment dat vom afla si motivele reale iar legatura lor cu vanzarea grupului din Romania ar putea fi mult mai importante decat credeam.

Telekom va impune majorarea de preturi incepand cu data de 1 ianuarie, iar desigur ca toti clientii care nu vor sa plateasca preturile majorate vor putea renunta la abonamente fara probleme.