Facebook Messenger: SURPRIZA MARE la care NIMENI nu se Gandea

Facebook Messenger are parte de o surpriza la care absolut nimeni nu s-ar fi gandit acum, iata ce va face in sfarsit Facebook pentru aplicatia de mesagerie.

Facebook Messenger face id

Facebook Messenger are parte de un anunt surpriza extrem de interesanta astazi, el uluind toti oamenii pentru ca nimeni nu se astepta sa fie lansata o asemenea functie pentru aplicatia dedicata telefoanele. Iata totusi ca la peste 2 ani de zile dupa ce Face ID a fost lansat, Facebook Messenger va avea oferit suport pentru securizarea aplicatiei folosind acest sistem de securitate biometrica, si multi se intreaba de ce a durat atat de mult integrarea sa.

Facebook Messenger urmeaza practic WhatsApp, care a lansat suport pentru Face ID si Touch ID abia anul trecut, insa iata ca in 2020 totul vine si pentru platforma sa “sora” detinuta tot de catre Facebook. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, Facebook Messenger urmeaza sa aiba implementat acest sistem intr-un mod extrem de similar cu cel pe care-l vedem in WhatsApp, adica blocarea aplicatiei se face la o anumita perioada de timp dupa inchiderea sa.

Facebook Messenger: SURPRIZA MARE la care NIMENI nu se Gandea

Facebook Messenger blocare face id

Facebook Messenger are si o descriere atasata meniului in care functia noua este prezentata, iar conform ei, vom putea raspunde la mesaje sau raspunde la apelurile primite prin platforma chiar daca securizarea e activata. Daca este oferit suport pentru blocarea Facebook Messenger cu Face ID, atunci in mod sigur va fi suport si pentru Touch ID, iar asta pentru ca API-urile sunt aceleasi, deci utilizatorii vor avea metode diferite de deblocare, in functie de ce fel de telefon au.

Facebook Messenger face pasul acesta destul de tarziu fara vreo explicatie venita de la compania Facebook pentru aceasta intarziere, si trebuie notat faptul ca nici macar in aplicatia principala Facebook nu este oferit asa ceva. Partea buna este ca Facebook Messenger va permite in sfarsit securizarea chiar daca telefonul este deblocat, deci nimeni nu va putea citi mesajele noastre chiar daca i-am dat telefonul deblocat pentru a vedea ceva pe el.

Facebook Messenger are in momentul de fata functia in plin proces de dezvoltare, dar ramane de vazut cam cat ar putea dura pana cand ea va fi lansata in mod oficial pentru toti utilziatorii.