Huawei P40 PRO: Vestea cea mai BUNA pentru Fanii Telefonului

Huawei P40 PRO are parte de o veste extrem de buna, fanii telefonului putandu-se bucura intr-un final pentru ca asteptarile lor urmeaza sa fie indeplinite.

Huawei P40 PRO veste

Huawei P40 PRO este urmatorul model de telefon premium pe care compania Huawei vrea sa il puna in vanzare pentru clientii din intreaga lume, iar astazi a venit o veste extrem de buna pentru cei care il asteapta cu nerabdare. Un ajutor complet neasteptat a venit pentru chinezi din partea Pentagonului, care este impotriva aplicarii unor sanctiuni mai dure impotriva companiei, iar asta e o veste grozava pentru Huawei P40 PRO, si toti cei care il asteapta.

Huawei P40 PRO va putea fi lansat de catre chinezi fara restrictii in ceea ce priveste componentele importante, multe dintre ele fiind facute in China de catre companii care au sediile in SUA. Daca restrictiile ar fi intrat in vigoare, atunci lansarea Huawei P40 PRO ar fi fost serios pusa in dubiu in afara Chinei, dar iata ca se intampla si lucruri bune, iar Pentagonul este cel care isi ofera ajutorul nesperat pentru compania chinezeasca in acest inceput de an.

Huawei P40 PRO: Vestea cea mai BUNA pentru Fanii Telefonului

Huawei P40 PRO va avea foarte multa, tehnologie integrata de catre chinezi in telefon, iar asta pentru ca ei vor sa atraga atentia lumii intregi cu dispozitivul, chiar daca el nu va avea aplicatiile si serviciile Huawei. Singura solutie pentru a atrage clienti catre Huawei P40 PRO este hardware-ul foarte potent, si e destul de posibil ca telefonul sa aiba mai multe inovatii decat alte modele ce vor fi lansate in primavara, dar lipsa serviciilor Google devine problema cea mai mare.

Huawei P40 PRO va veni cu aplicatii alternative de la Huawei pentru cele de la Google, inclusiv cu hartile de la TomTom, insa desigur ca nimic nu va putea inlocui platformele americanilor, care au si foarte multe functii. Asta desigur ca va face Huawei P40 PRO un telefon perfect pentru asiatici, acolo unde serviciilde Huawei sunt folosite la scara larga, dar in restul lumii va ramane aceeasi problema care exista si cu modelele lansate in toamna anului 2019.

Huawei P40 PRO va fi prezentat de catre compania Huawei in cadrul unei conferinte care ar trebui sa aiba loc la finalul lunii martie in Paris, iar lansarea ar putea avea loc undeva pe la inceputul lunii martie.