Telekom: PLANGERILE Clientilor se Aduna, ce i-a INFURIAT de TOT

Telekom este asaltata de un numar foarte mare de clienti care raporteaza plangeri din cauza schimbarilor din ultima vreme care au venit ca adevarate lovituri.

Telekom plangeri

Telekom are o problema uriasa in momentul de fata, plangerile clientilor continuand sa se adune, ceea ce desigu ca este de asteptat, avand in vedere ceea ce s-a intamplat la inceputul acestui an. Scoaterea tuturor programelor Discovery din grila de canale ale Telekom a fost o lovitura mare pentru foarte multi dintre clienti, Eurosport fiind cea mai mare pierdere, iar acestia se plang pe unde pot de faptul ca nu o pot vedea pe Simona Halep la Australian Open, sau ca nu pot vede alte evenimente sportive.

Telekom nu are cu ce sa inlocuiasca Eurosport in momentul de fata, iar la o intelegere cu cei de la Discovery nu pare sa ajunga prea curand, iar asta poate fi o concluzie trasa si dupa recenta crestere de preturi. Aceasta este, desigur, o alta mare sursa de nervi si dezamagire pentru clientii celor de la Telekom, care ameninta pe Facebook ca-si reziliaza contractele dupa a treia crestere de preturi dintr-un singur an de zile, ceea ce desigur ca e normal.

Telekom: PLANGERILE Clientilor se Aduna, ce i-a INFURIAT de TOT

Telekom a dorit probabil sa nu faca aceasta majorare de preturi, dar e posibil ca disputa cu Discovery s-o fi fortat, seprat de o posibila obligatie inainte de a isi vinde diviziile de servicii fixe si mobile. Indiferent de situatie, lumea nu este multumita, iar pierderea programelor Eurosport si a celorlalte de la Discovery, combinata cu aceasta noua crestere de preturi, genereaza resentimente si mai mari din partea clientilor, chiar si a unora mai vechi.

Telekom vrea sa scape cat mai rapid de Romania, si e posibil ca in aceasta fuga sa ii lase companiei care-i va cumpara clientii o foarte mare problema de imagine care nu va fi chiar atat de usor de rezolvat. Orange e afectata deasemenea de ceea ce se intampla la Telekom cu canalele Discovery, dar ar putea avea batai de cap si mai mari cu clientii cara raman si vor fi in contiunare nemultumiti de calitatea serviciilor deoarece asta nu se va schimba peste noapte.

Telekom a ajuns intr-o situatie complicata pentru a cumparat de la bun inceput companii care aveau situatii complicate, iar in ciuda eforturilor mari ale grupului german, nu toate problemele au putut fi rezolvate.