iOS 14: Vestea URIASA la care NU SPERA Vreun Client al Apple

iOS 14 are parte de o veste uriasa astazi la care nu spera vreun client al companiei Apple, iata ce se va intampla pe iPhone, iPad, iPod Touch in 2020.

iOS 14 iphone ipad

iOS 14 este viitoarea versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, si stiu ca multi dintre voi o asteptati cu nerabdare pentru a rezolva multiplele probleme pe care le are iOS 13. Astazi vine si o veste pentru iOS 14 la care nimeni nu se astepta, iar asta pentru ca se pare ca vom avea parte de compatibilitate extinsa iPhone, si iPod Touch, in comparatie cu ceea ce credeau ca vor primi multi dintre cei care asteapta lansarea.

iOS 14, conform unor informatii noi, urmeaza sa fie compatibil cu fix aceleasi iPhone, iPod Touch-uri care pot rula si iOS 13, desi multa lume se astepta ca Apple sa restranga compatibilitatea. Asta inseamna ca de la iPhone SE la iPhone 11 Pro Max, toate telefoanele iPhone vor putea instala iOS 14, iar iPod Touch 7 va fi compatibil cu versiunea noua, ceea ce nu va forta oamenii sa renunte la unele dintre telefoanele vechi, care inca mai sunt bune de folosire.

iOS 14: Vestea URIASA la care NU SPERA Vreun Client al Apple

iOS 14 va avea compatibilitate pentru toate modelele de telefoane iPhone si iPod Touch-uri care exista acum pe piata, dar in cazul iPadOS 14 lucrurile vor sta diferit in 2020. Se are ca Apple nu va oferi iPadOS 14 pe iPad Mini 4 si iPad Air 2, lansate in 2015 si 2014, iar asta e destul de normal pentru ca ambele produse sunt vechi, au chip-uri A8, care nu pot rula asa cum trebuie un sistem de operare complex, cum va fi cel iOS 14 din cursul acestui an.

iOS 14 va mentine compatibilitatea cu o gama foarte variata de telefoane iPhone pentru ca Apple nu vrea sa ii oblige pe clienti sa cumpere modelele noi, ci o face prin stricarea experientei de utilizare. Partea buna este ca iOS 14 va ramane functional si pe iPhone SE, ultimul telefon Apple care are ecran cu diagonala de 4 inch, deci toti cei care n-au facut trecerea la ecranele mai mari se vor putea bucura de inca un an de noutati oferite de catre cei de la Apple.

iOS 14 va fi prezentat de catre compania Apple la inceputul lunii iunie in cadrul WWDC 2020, iar lansarea in versiune finala ar trebui sa aiba loc undeva prin septembrie, probabil intre 15 – 20.