Samsung GALAXY Note 20: Prima Imagine cu Design-ul din 2020

Samsung GALAXY Note 20 are prezentata prima imagine cu ceea ce ar trebui sa fie noul design al telefonului, iata ce urmeaza sa ofere compania coreeana.

Samsung GALAXY Note 20 design

Samsung GALAXY Note 20 are astazi parte de o dezvaluire care vine ca o surpriza deoarece lansarea este deocamdata la foarte mare distanta de acest moment, dar coreenii probabil ca au inceput sa lucreze mai intens la model. In imaginea de mai jos puteti vedea o schita destul de rudimentara cu ceea ce ar trebui sa fie Samsung GALAXY Note 20 cand va fi lansat, iar primul lucru care iese in evidenta este modulul dreptunghiular in care ar fi noua camera.

Samsung GALAXY Note 20 ar trebui sa aiba fix aceeasi camera precum Samsung GALAXY S20, iar asta deoarece Samsung are obiceiul sa refoloseasca senzorii de imagine ai modelelor din primavara si in cele din vara. Samsung GALAXY Note 20 ar trebui sa aiba si acelasi design pentru camera, iar asta deoarece Samsung nu are obiceiul de a diferentia chiar atat de mult telefoanele sale din acest punct de vedere, ceea ce destul de normal.

Samsung GALAXY Note 20: Prima Imagine cu Design-ul din 2020

Samsung GALAXY Note 20 design 2020

Samsung GALAXY Note 20 are aceasta schita cu presupusul nou design oferita de catre o sursa asiatica, asa ca trebuie sa o priviti cu destul de multa reticenta, pentru ca nu se stie cat din ceea ce vedem e 100% real. Putem crede ca design-ul pentru camera va fi acelasi, deoarece nu prea pot fi implementati senzorii de imagine intr-un alt mod in Samsung GALAXY Note 20, dar in ceea ce priveste restul elementelor din carcasa, e greu de spus ce se va intampla.

Samsung GALAXY Note 20 nu va avea nici port audio de 3.5mm, asa cum s-a intamplat si cu predecesorul sau, si asa cum se intampla inclusiv cu Samsung GALAXY S20, Samsung renuntand la aceasta tehnologie antica. Apple a fost prima companie care a luat decizia curajoasa de a renunta la porturile audio de 3.5mm din telefoanele sale, iar altii au urmat, astfel ca Samsung GALAXY Note 20 va merge pe trend-ul setat de catre coreeni in cursul anului 2019.

Samsung GALAXY Note 20 ar trebui sa fie prezentat in vara acestui an, undeva in cursul lunii august, iar lansarea in versiune oficiala ar trebui sa aiba loc pe la jumatatea lunii, sau poate spre final.