Samsung GALAXY S20: MAREA PROVOCARE Importanta pentru Clienti

Samsung GALAXY S20 are o foarte mare provocare de depasit cand va fi lansat, iata cat de mult va conta aceasta pentru toti clientii care vor telefonul.

Samsung GALAXY S20 autonomie

Samsung GALAXY S20 are o foarte mare provocare de depasit dupa ce va fi lansat pentru clientii din intreaga lume, iar asta pentru ca stafeta a fost ridicata la un nivel foarte inalt de catre cei de la Apple. Vorbesc aici despre faptul ca iPhone 11 Pro ofera cea mai buna autonomie a bateriei pentru telefoanele utilizatorilor din intreaga lume, iar Samsung GALAXY S20 are o provocare foarte mare in fata doar pentru a reusi sa il egaleze.

Samsung GALAXY S20 nu are o provocare mare doar in iPhone 11 Pro, ci si in chip-urile Exynos produse de catre cei de la Samsung, acestea avand in modelele anterioare probleme foarte mari cu autonomia bateriei. Ei bine, in noua serie exista asteptari foarte mari de la consumatori in ceea ce priveste autonomia bateriei pe care o vor oferi telefoanele Samsung GALAXY S20, si e greu de spus de pe acum daca unitatile se vor ridica la nivelul asteptarilor.

Samsung GALAXY S20: MAREA PROVOCARE Importanta pentru Clienti

Samsung GALAXY S20 va fi lansat in versiuni care au baterii de 4000 mAh, 4500 mAh si 5000 mAh, iar in ciuda capacitatii care pare mare, ecranele sunt deasemenea mari, iar chip-urile Exynos foarte “flamande”. Cel putin asa au stat lucrurile la modelele anterioare, pentru care au existat probleme foarte mari in ceea ce priveste autonomia bateriei, ea fiind cu mult mai mica decat in cazul versiunilor cu chip Qualcomm, dar poate ca la Samsung GALAXY S20 lucrurile vor sta diferit.

Samsung GALAXY S20 va fi lansat cu siguranta cu promisiunea ca autonomia bateriei va fi atat de buna pe cat isi imagineaza consumatorii, dar realitatea o vom afla abia dupa ce unitatile ajung la clienti. Avand in vedere ecranul mare, si conectivitatea 5G, e de asteptat ca modelele Samsung GALAXY S20 cu aceasta tehnologie sa aiba autonomie slaba, in timp ce modelele cu 4G ar trebui sa aiba autonomie mult mai buna decat modelele lansate in anul 2019.

Samsung GALAXY S20 va fi lansat pe data de 11 februarie in cadrul unei conferinte care va avea loc in San Francisco, insa vanzarile ar trebui sa inceapa undeva in data de 13 februarie.