Facebook: Ce iti CERE Reteaua de Socializare sa FACI chiar ACUM

facebook securitate

Facebook a lansat astazi o schimbare foarte importanta pentru setarile de securitate pe care le ofera pentru utilizatorii din intreaga lume, iar acum le cere utilizatorilor sa faca schimbari importante pentru felul in care sunt folosite conturile.

Facebook le cere oamenilor sa isi verifice toate setarile de intimitate pe care le au disponibile pentru conturile din cadrul retleei de socializare in urmatoarele saptamani, pe masura ce modificarile se vor propaga in intreaga lume.

Facebook va afisa o notificare in News Feed pentru utilizatori si le va spune ca au fost implementate nou functii pentru controlarea intimitatii pentru ei, iar de acolo oricine va putea accesa sectiunea dedicata pentru acestea.

Facebook le va permite oamenilor sa controleze mult mai atent felul in care sunt partajate datele lor cu alte companii terte, astfel ca se pot asigura ca nimic nu va ajunge la altcineva, daca aleg acest lucru prin meniul de setari.

Facebook setari securitate

Facebook a implementat aceasta masura de securitate la doar o saptamana dupa ce alta a fost lansata pentru a verifica toate aplicatiile terte care ne acceseaza datele, dar e nevoie ca fiecare utilizator sa verifice singur informatiile.