Clientii Netflix ULUITI Complet de Vestea la care NU VISAU

Netflix si-a uluit clientii din intreaga lume dupa ce o veste extrem de importanta, la care ei nici nu se gandeau sa viseze, a aparut cu privire la platforma.

netflix mgm

Netflix este in centrul unui anunt foarte important care a luat prin surprindere foarte multe persoane care folosesc serviciul de streaming video la cerere, si asta pentru ca nimeni nu se gandea la o asemenea posibilitate. Se pare ca Netflix, la fel ca si Apple, sau alte mari grupuri media, au discutat cu reprezentantii Metro Goldwyn Meyer despre o posibila cumpararea a celebrei case de productie cinematografica, aceasta avand si o librarie uriasa de productii.

Netflix se pare ca nu a dus discutiile cu MGM mai departe de starea preliminara, dar chiar si asa, interesul pe care compania l-a aratat vis-a-vis de celebra casa de productie este surprinzator. Discutiile pe care cei de la Netflix, Apple, dar si alte companii media, le-au avut cu MGM sunt destul de recente, de luna trecuta, iar asta sugereaza faptul ca exista interes pentru platforma de streaming sa isi creasca substantial libraria de filme pe care o ofera.

Clientii Netflix ULUITI Complet de Vestea la care NU VISAU

Netflix ar putea, de exemplu, sa le ofere tuturor clientilor sai, pentru totdeauna, oricare dintre filmele din seria James Bond, insa inclusiv serialul The Handmaid’s Tale, foarte popular, putea fi oferit pentru toti abonatii. Mai mult decat atat, Netflix ar fi cumparat si drepturile asupra binecunoscutei serii de filme Rocky, sau Mad Max, iar asta i-ar fi adus cu siguranta si mai multi abonati care acum platesc la Hulu, care are cel putin o parte dintre aceste productii.

“MGM a început discuții preliminare cu companii de media gigant precum Netflix și Apple, cu proiecte de vânzare a conținutului lor pentru achiziție. Aceasta ar fi o mare amploare pentru oricare dintre companii – pe lângă deținerea drepturilor asupra francizelor populare precum James Bond și Rocky, MGM produce, de asemenea, emisiuni TV de succes precum The Handmaid’s Tale (pe Hulu) și Live PD (pe A&E).”

Netflix ar fi trebuit sa plateasca si o suma serioasa de bani pentru a cumpara tot ceea ce are MGM, si e posibil ca aici discutiile sa se fi oprit, pentru ca investitia cu siguranta nu ar fi fost una mica. MGM are o capitalizare bursiera de 16 miliarde de dolari, deci Netflix nu ar fi “scapat” usor in cazul in care ar fi dorit sa cumpere compania, dar ar fi avut cu siguranta foarte multe de castigat daca tot acel continut ar fi ajuns in platforma sa.

Netflix pare sa se fi retras de tot din aceste discutii, insa ele ar putea fi reluate oricand de catre companie pentru a-si extinde substantial libraria de filme si seriale pe care o ofera.