Masinile din SUA ar putea avea Emoji pe Placutele de Inmatriculare

masini emoji placute inmatriculare

Masinile din SUA ar putea avea emoji pe placutele de inmatriculare, sau cel putin asta prevede o lege care a intrat in dezbatere publica in statul american Vermont, si care va trebui votata pentru a fi pusa in aplicare.

6 caractere emoji sunt mentionate in proiectul de lege care urmeaza sa fie votat de catre legislativul statului Vermont, iar numai unul dintre acestea va putea fi aplicat pe placutele de inmatriculare ale masinilor.

Daca legea ar fi adoptata, atunci Vermont ar fi primul stat din SUA care ar permite folosirea de caractere Emoji pe placutele de inmatriculare ale masinilor, insa in Queensland, Australia, acest lucru este deja posibil.

“Reprezentanta de stat Rebecca White (D-Windsor) a introdus proiectul de lege, care ar permite șoferilor să adauge unul dintre cele șase emoji disponibile pe plăcuța de înmatriculare atunci când înregistrează un vehicul în Vermont. Simbolurile ar fi adăugate în plus față de numărul de înmatriculare al plăcii și nu ar înlocui literele sau numerele atribuite de comisarul autovehiculelor și nici cele selectate de proprietarul vehiculului.”

In Australia aplicarea unui caracter emoji pe placutele de inmatriculare a unei masini costa 336 de dolari, deci si in SUA totul ar putea fi destul de costisitor, dar cei care vor sa iasa in evidenta vor plati cu siguranta banii fara comentarii.