RCS & RDS: PROBLEMA Eurosport 4K de care se PLANG Clientii

RCS & RDS are o problema mare cu Eurosport 4K de care se plang clientii care receptioneaza postul TV, iata ce reclama acestia cu privire la transmisiuni.

RCS & RDS Eurosport 4K

RCS & RDS este unul dintre cei doi mari operatori de telecomunicatii care a decis sa lanseze Eurosport 4K in grila sa de canale, alaturi de DIGI 4K, pe care il ofera de mai bine de un an de zile pentru clienti. Eurosport 4K a fost lansat gratuit pentru clientii celor de la RCS & RDS pana in martie, asa cum s-a intamplat si cu Vodafone, astfel ca toti cei care au televizoare 4K se pot bucura de posibilitatea de a urmari transmisiunile la rezolutie 4K acum.

RCS & RDS pare sa adune multe plangeri in legatura cu Eurosport 4K si calitatea imaginii, care se pare ca nu prea e chiar pe placul celor care au urmarit transmisiunile DIGI 4K pana in acest moment. Clientii le cer celor de la RCS & RDS sa reclame la Discovery faptul ca Eurosport 4K nu transmite imagini de calitate chiar atat de buna precum ar trebui sa aiba un post de asemenea gen, insa desigur ca problemele sunt la Discovery, nu la cei de la Digi.

RCS & RDS: PROBLEMA Eurosport 4K de care se PLANG Clientii

RCS & RDS primeste deasemenea plangeri de la clienti din cauza faptului ca Eurosport 4K are imaginea prea intunecata, iar din moment ce spun asta, e clar ca setarile de luminozitate ale televizoarelor nu rezolva problema. Desigur ca totul are legatura cu modul in care se primeste si este transmis semnalul catre cei de la RCS & RDS, iar asta pentru ca din moment ce DIGI 4K are emisie fara probleme, acelasi lucru ar trebui sa se intample si cu Eurosport 4K.

RCS & RDS nu a oferit deocamdata o explicatie pentru clientii din Romania pentru problemele pe care Eurosport 4K le are in momentul de fata, dar in mod sigur lucreaza pentru a le rezolva. E greu de spus in ce masura toata aceasta situatie va putea fi rezolvata rapid de RCS & RDS, dar din moment ce Eurosport 4K e oferit gratuit, este timp pentru ca lucrurile sa se regleze fara ca ai sa clienti sa piarda altceva decat timp urmarind transmisiunile.

RCS & RDS va include Eurosport 4K in pachetul de posturi TV 4K pe care le ofera pentru clienti, acesta costand 5 LEI pe luna, ca extraoptiune, si avand inclusa inclusiv DIGI 4K pentru vizualizare.