WhatsApp: 4 TRUCURI Grozave pe Telefoane de care NU STIAI

WhatsApp are 4 trucuri grozave pentru telefoane de care nici nu ai stiut pana in momentul de fata, iata ce poti face chiar acum pe dispozitivele tale.

WhatsApp functii secrete

WhatsApp este foarte folosita la nivel global, cam 4 miliarde de oameni avand-o instalata in momentul de fata in telefoane, iar seria de trucuri grozave pentru ea continua astazi cu alte 4 pe care le veti folosi cu placere. Primul truc despre care vorbim are legatura cu notificarile, iar asta pentru ca puteti sa modificati sunetele pentru mesajele primite, fie cele individuale, fie cele din grupuri, totul din meniul pentru notificari al iOS si Android.

WhatsApp are o un alt truc foarte interesant intr-o functie care va disparea in curand, cel putin din anumite tari, ea permitand exportarea conversatiilor, indiferent daca ele sunt individuale, sau in grup. Pentru a face asta, mergeti la sectiunea de informatii despre contact, sau grup, iar cu o glisare spre partea de jos a ecranului veti ajunge la optiunea care va permite sa exportati intreaga conversatie din WhatsApp, indiferent cat de mare este aceasta.

WhatsApp: 4 TRUCURI Grozave pe Telefoane de care NU STIAI

WhatsApp mesaje favorite

WhatsApp va permite deasemenea sa si marcati anumite mesaje din conversatii, sau grupuri de conversatii, ca favorite pentru a le putea reciti mai apoi si a va readuce aminte de ce-au spus prietenii vostri. Mesajele marcate ca favorite sunt listate in WhatsApp tot in sectiunea de informatii pentru un contact, sau un grup, precum in cazul trucului de mai sus, acolo fiind listata o sub-sectiune in care indiferent cate mesaje favorite ati adauga, le veti vedea pe toate.

WhatsApp mut conversatii

WhatsApp are intr-un final un al patrulea truc foarte, foarte, util intr-o functie ce ne da posibilitatea de a ascunde toate notificarile dintr-un anumit grup de conversatii, sau dintr-o conversatie, pentru o perioada predefinita de timp. De la 8 ore si pana la 1 an aplicatia WhatsApp ne permite sa ne detasam in totalitate de respectiva conversatie individuala, sau in grup, astfel incat sa nu mai fim agasati de mesaje care fie nu ne intereseaza, fie nu sunt potrivite pentru un anumit moment.

WhatsApp are toate aceste trucuri disponibile pentru orice iPhone si iPad, iar asta e ceva ce toata lumea ar trebui sa stie pentru ca vorbim despre functii care au o utilitate foarte mare pentru sute de milioane de oameni.