YouTube: TOP 10 VIDEO POPULARE in Romania pe 28 ianuarie 2020

YouTube top 10 romania 28 ianuarie 2020

YouTube, pentru cei dintre voi care nu stiu, listeaza zilnic si un top al celor mai populare clipuri video care sunt vizionate in Romania de catre utilizatori fie prin intermediul aplicatiei pentru telefoane mobile, fie prin website.

YouTube listeaza acest top in functie de vizualizarile si like-urile pe care le inregistreaza clipurile video, si desigur ca nu exista doar o limita de 10, ci exista mai multe clipuri video, dar astazi vorbim doar despre cele din top.

YouTube nu prea tine cont de tipul de clip video care este promovat in top, dar veti observa ca vorbim in marea majoritate despre manele pentru ca asta vor sa vada romanii, presate fiind si alte cateva clipuri video de divertisment, sa le zicem.

YouTube are algoritmii pentru clipurile video din top manipulate de fiecare cum poate, dar in final cam asta vrea sa vada Romania pe platforma de video sharing, si asta n-ar trebui sa fie o surpriza pentru cineva in acest moment.

YouTube listeaza clipurile video in top 10 in ordinea in care le vedeti mai jos, si nu pot decat sa va urez vizionare placuta in momentul de fata.