Samsung GALAXY S20: Veste GROZAVA, va fi LANSAT mai DEVREME

Samsung GALAXY S20 are parte de o veste grozava deoarece va fi lansat mai devreme decat se asteptau fanii, iata cat de repede va fi pus in vanzare.

Samsung GALAXY S20 martie

Samsung GALAXY S20 va fi lansat mai devreme decat credeam, compania coreeana dorind pana la urma sa-si aduca telefonul ceva mai rapid in magazine, insa Samsung GALAXY Z Flip va avea loc inainte. Conform unor informatii aparute astazi, se pare ca Samsung GALAXY S20 va fi lansat in prima zi de vineri a lunii martie, adica in data de 7, cu 6 zile inainte de data anuntata initial pentru punerea in vanzare a seriei de telefoane, ce ce e bine.

Samsung GALAXY S20 va fi prezentat pe 11 februarie, in acelasi timp cu GALAXY Z Flip, dar de ce este lansat atat de tarziu nu se stie, insa poate ca totul are legatura cu telefonul pliabil. Se pare ca Samsung GALAXY Z Flip va fi lansat pe 14 februarie de catre coreeni la pretul de 1400 de euro, si e foarte posibil ca lansarea Samsung GALAXY S20 sa fie tinuta in loc pana pe 7 martie pentru ca telefonul pliabil sa adune totusi niste vanzari intre timp.

Samsung GALAXY S20: Lansare mai DEVREME, insa DUPA Z Flip

Samsung GALAXY S20 va fi lansat in trei versiuni, iar modelul Ultra va costa intr-adevar 1300 – 1350 de euro, adica pretul acela foarte mare, dar care va merita totusi platit de catre clientii care-i vor. Desigur ca va exista si cate o versiune 4G pentru fiecare dintre telefoane, iar acestea vor fi mult mai ieftine decat cele cu 5G, insa probabil ca lumea care va cumpara Samsung GALAXY S20 va prefera modelele cu tehnologie de top, pentru a se bucura de ea.

Samsung GALAXY S20 lansat dupa GALAXY Z Flip este o strategie foarte interesanta pe care cei de la Samsung o au, iar asta deoarece ei pun in prim plan modelele care au cele mai mici sanse de succes. Daca Samsung GALAXY S20 ar fi fost lansat in acelasi timp cu telefonul pliabil, atunci sansele ca acesta din urma sa genereze intr-adevar vanzari bune ar fi fost mult mai mici, astfel ca lumea va fi initial concentrata pe telefonul pliabil, si abia apoi va fi adusa in atentie cealalta serie.

Samsung GALAXY S20 va fi lansat in multe zone de pe glob simultan, iar cei care vor cumpara modelele Plus si Ultra vor primi la precomanda cate o pereche de Galaxy Buds Plus pentru interes.