Dacia Logan: Primele Modele pe GPL Lansate deja in Europa

Dacia Logan a fost lansata intr-o versiune pe GPL, care are un motor dual cu benzina, iata cat costa acest model, dar si cel pentru versiunea MCV.

Dacia Logan gpl

Dacia Logan este de departe cel mai popular model de masina produs de catre cei de la Dacia in Romania, insa grupul Renault a invatat ceva de aici, si vrea sa duca inclusiv in alte tari europene. In Franta, conform presei locale, exista deja deschise precomenzi pentru modele Dacia Logan si Dacia Logan MCV care functioneaz cu GPL, clientii interesati putand sa-si comande masina dorita chiar din data de 21 ianuarie, dar inca nu se stie cate s-au vandut.

Dacia Logan pe GPL functioneaza cu un motor care va putea functiona atat pe benzila, cat si pe gazul care inca este mult mai ieftin decat restul carburantilor, sistemul in sine fiind destul de interesant. In momentul de fata Dacia Logan care functioneaza pe GPL este pusa la vanzare doar in Franta, iar preturile sunt foarte bune pentru cei care vor o masina ieftina, ale carei performante nu conteaza, pentru ca puterea nu va fi la fel de mare precum asteptarile.

Dacia Logan: Primele Modele pe GPL Lansate deja in Europa

Dacia Logan poate fi precomandata in momentul de fata in Franta cu motor cu sistem dual GPL si Benzina la pretul de 10.960 euro pentru modelul Essential si 12.060 euro pentru modelul Confort. Dacia Logan MCV este deasemenea oferita intr-o versiune care functioneaza si pe GPL, modelul Essential costand 12.710 euro, in timp ce modelul Stepway costa 14.260 de euro, deci sunt usor mai scumpe decat modelele Logan, dar desigur ca asta era de asteptat.

Dacia Logan vine si cu garantie pentru 100.000 KM in franta pentru acest nou motor care functioneaza in sistem dual, deci toti clientii ar trebui sa fie foarte bine protejati in cazul in care au probleme. Acum marea intrebare este cand vor ajunge aceste modele ale Dacia Logan si in Romania, mai ales ca exista foarte multi clienti aici care si-au instalat sisteme GPL separate pe masini doar pentru a economisi bani la carburantul pe care il consuma in fiecare an.

Dacia Logan va fi mai mult ca sigur vanduta si in versiunea aceasta pe GPL in Romania, probabil la cam aceleasi preturi, daca nu chiar mai ieftin, dar deocamdata Dacia nu a anuntat nimic despre asta.