Telekom ASALTATA de Plangerile Clientilor foarte FURIOSI

Telekom este asaltata de plangerile unui numar si mai mare de clienti in aceasta saptamana, iata ce a facut operatorul pentru a-si infuria abonatii din tara.

Telekom ASALTATA

Telekom este asaltata de un nou val de plangeri de la clientii din Romania, si nu, nu vorbim despre faptul ca au disparut toate canalele Discovery din oferta sa, ori despre faptul ca are deficiente in retea. De aceasta data noul val de nemultumiri al clientilor Telekom are la baza faptul ca au inceput sa primeasca notificari in legatura cu cea de-a treia runda de cresteri de preturi pentru toate serviciile pe care le au de la operator, si desigur ca oamenii sunt furiosi.

Telekom aduna pe pagina de Facebook un numar foarte mare de comentarii de la clientii care au inceput deja sa primeasca notificari prin email in legatura cu majorarea preturilor serviciilor pe care le au in Romania. Totul este facut in mod unilateral, pentru a treia oara in doar un an de zile, Telekom oferindu-le iar clientilor posibilitatea de a denunta contractul, dar lumea este oricum foarte nemultumita pentru ca nu dorea sa-si schimbe furnizorul de servicii.

Telekom e ASALTATA de Plangerile Clientilor Romani FURIOSI

Telekom a reusit sa-si infurie clientii in urma unei modificari la care foarte putina lume se mai astepta in acest inceput de an, mai ales ca divizia de servicii fixe urmeaza sa fie vanduta catre Orange. Problema cea mai mare ar putea fi pentru cei de la Orange, care vor ramane cu multi clienti furiosi in urma a ceea ce se intampla acum la Telekom, iar ei vor trebui sa gaseasca o solutie pentru a linsiti lucrurile cu milioanele de oameni pe care-i vor prelua.

Telekom ar mai putea linisti clientii daca ar readuce posturile grupului Discovery in grila sa de programe, dar nici asta nu pare sa aiba sanse de a se intampla prea curand, in ciura cresterilor de preturi. E posibil ca Telekom sa astepte luna martie pentru a relua difuzarea acestor posturi astfel incat sa isi si poata acoperi costurile de licentiere, dar deocamdata nu au venit informatii oficiale de la companie cu privire la planurile sale pentru urmatoarea periaoda.

Telekom este totusi intr-o situatie cum nu a mai fost pana acum, iar desi multa lume spera ca venirea germanilor in Romania va fi de bun augur, se pare ca pana la urma plecarea este una cu “cantec”.