Vinieta OXIGEN: Schimbare URIASA Facuta de catre Primaria Capitalei

Vinieta OXIGEN politie

Vinieta OXIGEN este noua taxa pe care soferii vor trebui sa o plateasca in momentul in care circula fie prin Bucuresti, fie doar prin centrul capitalei, iar Primaria Generala a Capitalei a marcat deja intrarile in ZACA cu indicatoare usor de trecut cu vederea.

Vinieta OXIGEN trebuie cumparata din martie pentru sute de mii de masini care circula prin Bucuresti, sau doar zona centrala, si a fost anuntat faptul ca paza acestei zone va fi facuta cu un sistem performant de camere de supraveghere.

Vinieta OXIGEN trebuia sa aiba ZACA impusa cu acele camere si soferii sa primeasca acasa amenzi de 2000 de LEI daca incalcau legea si intrau in zonele unde nu aveau ce cauta, insa in realitate, asta nu se va intampla inca.

Vinieta OXIGEN va fi impusa de catre politisti care vor opri aleator soferii pe drumurile din Bucuresti(conform PRO TV), sau doar din zona centrala, pentru a le aplica amenzi daca masina acestora nu are platita taxa de acces, desi trebuia sa se intample asta.

Vinieta OXIGEN devine practic extraordinar de inutila pentru ca fara paza cu camere de supraveghere si amenzi trimise acasa la fiecare depasire a ZACA, toti vor face fix ce vor si nimeni nu va respecta nimic, dar asta e tipic pentru Romania.

Primaria Capitalei spera ca pana la sfarsitul anului sa aiba in functiune sistemul care urmeaza sa scaneze numerele de inmatriculare ale masinilor catre intra in ZACA pentru a vedea daca au platita Vinieta OXIGEN, dar nici asta nu e sigur.