ATENTIE: Politia Romana face o MARE AVERTIZARE pentru Cetateni

atentie Politia Romana avertizare

Politia Romana continua seria de avertizari foarte importante pentru cetatenii din Romania, iar astazi vorbim despre ceva care se intampla atat de des incat multi dintre cetateni ar trebui sa stie deja sa se protejeze singuri.

Politia Romana le spune din nou romanilor sa aiba grija si sa nu isi lanse bunuri de valoare in masina, mai ales daca nu au geamuri fumurii si ele pot fi vazute usor de catre hoti, acestia putandu-le fura extrem de rapid.

Politia Romana stie cat de multe furturi de acest gen se intampla in mod obisnuit si vine cu aceasta avertizare pentru ca lumea inca isi mai lasa bunuri de valoare la vedere in masina, atragand practic atentia hotilor.

Politia Romana nu prea spune ca situatiile de acest gen rareori se rezolva, adica hotii nu sunt prinsi decat foarte greu, si spun din proprie experienta, cu un caz, chiar mai grav, care nici dupa 5 ani n-a avut vreo rezolvare.

Politia Romana nu prea poate rezolva cazurile de acest gen daca ele nu se intampla intr-o zona unde exista si camere de supraveghere, asa ca aveti grija foarte mare pentru ca in cazul in care sunteti luati in vizor, veti ramane cel mai probabil 100% pagubiti.

Bunuri de valoare în mașină = invitație pentru hoți#PolițiaRomână

Publicată de Politia Romana pe Marţi, 28 ianuarie 2020