Fortnite: Eveniment SPECIAL in Weekend, Ce vei Putea CASTIGA

Fortnite va avea un eveniment special organizat in acest weekend pentru toti jucatorii, iata ce exclusivitate a anuntat Epic Games ca premiu pentru jucatori.

Fortnite Eveniment

Fortnite are anuntat de catre Epic Games un nou eveniment special in acest weekend, iar asta le va aduce utilizatorilor posibilitatea de a castiga ceva exclusiv pentru platforma, pana in acest moment. Mai exact, vorbim despre un eveniment care este gandit pentru a se desfasura in acelasi timp cu finala de la Australian Open, iar jucatorii Fortnite care vor dori sa participe in weekend la el vor putea sa castige primul skin exclusiv oferit de Epic Games.

Fortnite are limitat acest eveniment la jucatorii care au nivelul 15 minim in momentul de fata, deci nu chiar oricine va putea sa participe, denumirea acestuia fiind Summer Smash Cup. Conform celor de la Epic Games, evenimentul din Fortnite urmeaza sa se desfasoare pe 1 februarie intre orele 02:00 si 05:00, in Romania, iar pe 2 februarie intre orele 10:00 si 13:00 in Romania, deci aveti 6 ore in care sa castigati acest nou skin exclusiv.

Fortnite: Eveniment SPECIAL in Weekend, Ce vei Putea CASTIGA

Fortnite skin exclusiv Eveniment

Fortnite va organiza cate 10 meciuri in fiecare dintre cele doua sesiuni ale evenimentului pentru a le permite jucatorilor sa adune cat mai multe puncte in Battle Royale, daca pot supravietui. Pentru a castiga acest skin de mai sus, numit Komplex, jucatorii trebuie sa fie in top 10 cu cele mai multe puncte, in timp ce jucatorii din top 20 vor castiga un tarnacop exclusiv, cei din primii 50 un wrap special pentru arma, restul cate trei spray-uri exclusive.

Fortnite are limitata posibilitatea de joc doar pentru cei care sunt din Oceania si Asia, astfel ca daca sunteti in Romania va trebui sa va mutati din meniul de setari regiunea pentru a putea participa la concurs. Trebuie sa stiti ca e posibil sa aveti lag dupa aceasta mutare din cauza distantei dintre voi si serverele de acolo, dar macar veti avea sansa de a castiga un skin exclusiv in Fortnite pentru a va lauda la prieteni cu ceea ce ati reusit sa faceti in cadrul jocului.

Fortnite nu va mai avea acest skin oferit in vreun alt eveniment de acest gen, astfel ca fie il castigati de aceasta data, fie va rezumati la alte skin-uri din evenimentele viitoare din platforma.