Facebook INLOCUIESTE Butonul LIKE, Iata ce Apare la Postari

Facebook inlocuieste butonul LIKE pentru postarile pe care le publicam in reteaua de socializare, iata ce va aparea in curand in aplicatii si website.

Facebook reactii like

Facebook face cea mai mare schimbare de pana acum pentru reteaua sa de socializare, compania americana inlocuind butonul LIKE pentru prima oara in istorie, iar asta e ceva ce multi nu credeau ca vor vedea vreodata. In imaginea de mai jos puteti vedea actualele teste pe care Facebook le face pentru reteaua de socializare pentru a inlocui butonul LIKE de la postarile sale cu diverse alte butoane in baza reactiilor care au fost inregistrate pentru postari.

Facebook nu a mai dat pana acum de inteles ca ar vrea sa inlocuiasca in totalitate butonul LIKE pentru postarile si comentariile publicate in cadrul retelei de socializare, insa iata ca se intampla si surprize. Facebook testeaza inlocuirea butonului LIKE de la postari cu butoane care descriu reactiile pe care le putem face pentru diverse postari, iar in imagine apare butonul Love, dar desigur ca pot aparea inclusiv alte butoane, limitate la reactiile existente.

Facebook INLOCUIESTE Butonul LIKE, Iata ce Apare la Postari

Facebook reactii buton like

Facebook va afisa, cel mai probabil, butonul care corespunde reactiei cele mai folosite de catre utilizatori pentru a isi descrie aprecierea vis-a-vis de postarea respectiva, iar ideea in sine este foarte interesanta. Practic, Facebook vrea sa dezvete lumea de a mai da LIKE-uri la postarile publicate in cadrul retelei de socializare, si vrea sa o invete sa mai foloseasca si reactii pentru a arata felul in care se simte in legatura cu ceea ce este publicat in cadrul platformei.

Facebook nu a anutat absolut nimic in legatura cu schimbarea pe care vrea sa o faca, ci deocamdata testeaza totul cu angajatii sai, iar schimbarea a fost descoperita de catre cineva care analizeaza codul sursa al aplicatiei. In acest moment doar angajatii Facebook pot folosi aceasta functie, insa e foarte posibil ca in viitorul apropiat schimbarea sa fie testata si cu utilizatori obisnuiti, alesi in mod aleator, iar de atunci vom afla si mai multe despre ea.

Facebook nu va lansa aceasta schimbare majora decat in momentul in care este 100% sigura ca ea va fi utila si folosita de catre toata lumea, asa ca mai avem de asteptat pana cand ea va fi disponibila.