Huawei MATE 40 Pro: va fi mult MAI IEFTIN decat Mate 30 Pro

Huawei MATE 40 Pro va fi mult mai ieftin decat Mate 30 Pro, iata ce va sta la baza deciziei companiei Huawei de a-si vinde telefoanele la preturi mai mici.

Huawei MATE 40 Pro ieftin

Huawei MATE 40 Pro va fi mult mai ieftin decat Huawei MATE 30 Pro daca si Huawei P40 Pro va fi mai ieftin decat Huawei P30 Pro, asa cum a fost anuntat de un zvon aparut chiar saptamana aceasta. Zvonul spune ca decizia celor de la Huawei de a vinde Huawei P40 Pro la un pret mai mic decat cel al modelului de anul trecut are la baza faptul ca va fi lansat fara aplicatiile si serviciile celor de la Google, deci lumea nu va fi interesata de el la preturile mari din anii anteriori.

Huawei MATE 40 Pro ar putea fi vandut la preturi apropiate de valoarea de 800 de euro, cu 200 de euro mai mici decat cele cerute pentru Huawei MATE 30 Pro, si seria anterioara, iar asta l-ar putea face mai interesant. Desigur ca pretul mic pe care Huawei MATE 40 Pro l-ar putea avea este direct legat de lipsa serviciilor si aplicatiilor de la Google, astfel ca daca ele vor fi integrate, atunci reducerea nu va mai fi aplicata de catre Huawei, dar asta e o veste buna.

Huawei MATE 40 Pro: va fi mult MAI IEFTIN decat Mate 30 Pro

Huawei MATE 40 Pro urmeaza sa aiba integrate Huawei Mobile Services daca SUA va continua sa interzica licentierea telefoanelor de catre Google pentru a folosi Android cu Google Mobile Services. Desigur ca daca Huawei se va incapatana, ar putea implementa suita proprie de servicii in Huawei MATE 40 Pro si va vinde telefonul la un pret mult mai mic, dar asta desigur ca l-ar pune intr-un mare dezavantaj in comparatie cu telefoanele de la concurenta.

Huawei MATE 40 Pro este un telefon pregatit pentru lansare in toamna de catre cei de la Huawei, si va avea cu siguranta hardware de ultima generatie, dar fara Google Mobile Services va fi la fel de neinteresant ca modelul in 2019. Cei de la Huawei inca mai spera ca Donald Trump isi va schimba pozitia, iar Huawei MATE 40 Pro va putea folosi aplicatii si servicii de la Google, asta dupa ce e foarte clar faptul ca P40 Pro nu va avea asa ceva implementat.

Huawei MATE 40 Pro va fi lansat in toamna acestui an, deci mai este foarte mult timp pana atunci, dar avand in considerare cum s-au desfasurat lucrurile pana acum, e clar ca sunt sanse mici ca situatia sa se modifice.