UBER: Moment PENIBIL, ce a Patit un Cuplu de Barbati GAY

UBER are un nou incident penibil prezentat pentru lumea intreaga, iata ce le-a spus o soferita unui cuplu de barbati gay pentru care efectua o cursa.

uber cuplu gay

UBER este o platforma in care milioane de soferi isi desfasoar activitatea zilnic, si desigur ca vorbim despre persoane de diverse nationalitati, orientari sexuale, sau de diverse credinte religioase. Ei bine astazi vorbim despre momentul in care un cuplu de barbati gay s-a urcat in masina in care sofer UBER era o femeie crestina, aceasta cerandu-le sa nu se mai sarute pe bancheta din spate a masinii pentru ca religia ei nu prea sustine orientarea lor sexuala.

UBER este o companie care printre angajati are persoane cu diverse orientari sexuale, iar la paradele LGBT din SUA este mereu prezenta prin angajatii care merg acolo cu mandrie pentru a-si dezvalui orientarea sexuala. Soferita in cauza nu se numara printre cei care au o toleranta prea mare pentru cuplurile gay, iar unul dintre barbatii care a fost implicat in acest moment penibil s-a plans pe retelele de socializare in legatura cu cererea facuta de catre soferita.

UBER: Moment PENIBIL, ce a Patit un Cuplu de Barbati GAY

UBER a reactionat la plangerea clientului care a reclamat soferita ce le-a atras atentia ca fac ceva nepotrivit in masina sa, iar compania a declarat ca “iesirea” soferitei a fost “total neacceptabila”. Mai mult decat atat, cei de la UBER s-au oferit sa le returneze in totalitate suma platita de catre clienti pentru respectiva cursa, insa desigur ca ei au ramas cu un gust amar, simtindu-se deasemenea discriminati de catre femeia care le-a cerut sa se opreasca.

“Un bărbat gay a vorbit despre furia sa după ce a fost solicitat de un șofer Uber să înceteze să-și sărute data în spate din cauza credințelor ei religioase. Finn Davies, 32 de ani, s-a supărat când șoferita de taxi i-a spus să se abțină de la sărut, pentru că „era creștină”. El a considerat că a spus că soferita nu se simte confortabil cu faptul că cei doi bărbați sunt intimi din cauza religiei sale.”

UBER i-a oferit clientului banii inapoi pe cursa efectuata, insa aparent nu si-ar fi cerut scuze, nici macar in declaratia de presa pe care a facut-o pentru a vorbi despre ceea ce s-a intamplat. Incidentul a avut loc in Londra, un oras cu foarte multi oameni, de foarte multe nationalitati, cu foarte multe orientari sexuale, deci e destul de neobisnuit sa vedem o situatie de acest gen intr-un oras atat de diversificat, unde nivelul de toleranta ar trebui sa fie mai mare.

UBER este o companie in care lucreaza destui angajati de orientare homosexuala, insa asta nu inseamna si ca soferii care conduc in curse au acelasi nivel de toleranta precum angajatii companiei.