iPhone 9: Decizia de ULTIMA ORA Luata de catre Compania Apple

iPhone 9 are parte de o decizie de ultima ora luata de catre compania Apple pentru telefonul mobil, iata ce vrea sa faca pentru clientii din toata lumea.

iPhone 9 fabricare

iPhone 9 este urmatorul telefon pe care compania Apple il va lansa pentru fanii din intreaga lume chiar in primavara acestui an, iar o decizie de ultima ora a fost luata de catre americani. Se pare ca Apple a decis ca iPhone 9 sa intre in productie de proba inaintea lansarii, compania americana cerandu-le celor de la Foxconn sa produca un numar limitat de unitati pentru a vedea in ce masura este viabila inceperea productie la scara industriala a telefonului.

iPhone 9 are programata de catre compania Apple inceperea productiei la scara industriala la jumatatea lunii februarie, deci e normal ca productia de test sa inceapa acum pentru a se descoperi eventualele probleme. Apple obisnuieste sa ceara o productie de test pentru toate produsele pe care le lanseaza pentru clientii din intreaga lume, iar iPhone 9 trece prin procesul normal pe care l-am vazut si pentru alte telefoane de la Apple, dar nu numai.

iPhone 9: Decizia de ULTIMA ORA Luata de catre Compania Apple

iPhone 9 a fost in centrul unor zvonuri zilele trecute, acestea spunand ca din pacate productia pentru lansare ar putea fi afectata de Coronavirus in China, dar deocamdata se pare ca Apple cere ca lucrurile sa se desfasoare normal. Desigur ca productia de test pentru iPhone 9 este un inceput pentru cei de la Apple si totul se va desfasura conform planurilor americanilor doar daca nu vor fi gasite probleme in productie, si daca nu va creste numarul de imbolnaviri din cauza Coronavirus.

“Conform ultimelor informatii din sectorul industrial, Apple a început producția de probă a primului iPhone din acest an, iar producția de masă va avea loc la jumătatea lunii februarie.”

iPhone 9 ar trebui sa fie lansat in magazine in a doua parte a lunii martie, fara ca o data sa fi fost dezvaluita pana in momentul de fata, si e de asteptat ca Apple sa nu organizeze inclusiv o conferinta pentru a-l prezenta. iPhone 9 ar urma sa fie pur si simplu pus in vanzare in magazinul online al celor de la Apple, dar si in cele fizice, deci nu vom vedea in avans cum va arata, cat va costa, si ce specificatii va avea, totul urmand a fi o surpriza destul de mare pentru fani.

iPhone 9 ar trebui sa fie un iPhone 8 cu unele upgrade-uri si un pret de vanzare mai mic decat cel al telefonului original, dar ramane de vazut daca zvonurile de pana acum se vor dovedi a fi adevarate.