Politia Romana: ATENTIE, LEGEA care a Intrat in VIGOARE AZI

Politia Romana transport alternativ

Politia Romana vine astazi cu o noua atentionare importanta pentru multa lume, iar asta pentru a pe 1 februarie, adica astazi, a intrat in vigoare o noua modificare legislativa care vizeaza sute de mii de romani din tara.

Politia Romana ne readuce aminte despre faptul ca de la 1 februarie a intrat in vigoare o noua lege care a fost adoptata de catre Parlamentul Romaniei, ea aducand o serie de noi reguli foarte importante pentru cei care efectueaza transport alternativ.

Politia Romana listeaza mai jos toate regulile care se aplica de astazi pentru UBER, Bolt, Clever Taxi, Yango, iar soferii trebuie sa le respecte pentru ca altfel risca amenzi foarte mari care nu pot fi recuperate usor din curse.

Politia Romana nu le spune oamenilor si ca e posibil ca activitatea acestor platforme sa fie afectata serios din cauza soferilor care nu au intrat in totalitate in legalitate inca, deci preturile curselor ar putea creste.

Politia Romana a lucrat la aceasta lege impreuna cu initiatorii sai, iar cum a fost facuta conteaza mai putin acum, pentru ca a intrat in vigoare si se aplica pentru toata lumea din acest moment, deci trebuie sa fiti foarte atenti.

Transport alternativ?Piața este într-o continuă creștere, într-o egală măsură cu cei care practică sau beneficiază de…

Publicată de Politia Romana pe Sâmbătă, 1 februarie 2020