Digi Mobil: ANUNT SURPRIZA de 1 Februarie pentru TOTI Romanii

Digi Mobil vine pe 1 februarie cu un anunt surpriza pentru toti romanii, iata ce a facut operatorul de telefonie mobila la inceput de luna in Romania.

Digi Mobil huawei

Digi Mobil vine cu o surpriza pentru romani in 1 februarie, operatorul pregatind totul de ceva vreme, dar nu a dat vreodata pana acum de inteles ca are in plan sa faca asa ceva pentru luna aceasta. Vorbim despre o noua oferta pentru portare pe care cei de la Digi Mobil o au activa in momentul de fata in Romania, ei oferindu-le clientilor posibilitatea de a veni cu numarul lor de telefon in retea si de a cumpara telefoane Huawei la preturi foarte bune.

Digi Mobil are aceasta oferta disponibila in tandem cu alte oferte de portare pentru tara noastra, insa spre deosebire de celelalte, aceasta le permite clientilor sa cumpere ceea ce doresc in rate fara avans, si fara dobanda. Exista o serie limitata de telefoane de la Huawei care sunt disponibile in cadrul acestei oferte in tara noastra, iar asta pentru ca Digi Mobil si-a limitat promotia pentru modelele care sunt si cele mai cautate de la Huawei.

Digi Mobil: ANUNT SURPRIZA de 1 Februarie pentru TOTI Romanii

Digi Mobil are in oferta aceasta telefoane de la Huawei care vin cu aplicatii si servicii de la Google, deci le puteti folosi fara probleme inclusiv cu Google Play Services, astfel ca va puteti bucura de experienta cea mai buna posibila. Digi Mobil stie ca toti clientii vor sa poata folosi telefoanele la maxim, iar pentru asta ofera si abonamente care nu doar ca sunt ieftine, dar au incluse si beneficiile pe care clientii si le doresc cu adevarat de la operator chiar acum.

Digi Mobil are si reduceri foarte mari pentru situatiile in care vin mai mult clienti in grupuri in reteaua sa, preturile abonamentelor fiind foarte mult reduse astfel incat ei sa plateasca preturi cat mai mici. Digi Mobil este singurul operator de telefonie mobila din Romania care le ofera abonatilor posibilitatea de a avea abonamente cu internet 5G de la doar 5 euro pe luna, iar in cazul in care doriti sa va portati in retea, beneficiati de acest lucru.

Digi Mobil are campania disponibila pentru o perioada limitata de timp in Romania, astfel ca daca doriti cu adevarat sa va portati in retea si sa cumparati un telefon Huawei, ar trebui sa profitati de aceasta ocazie.