RCS & RDS: MESAJUL pentru TOTI ROMANII ce TREBUIE sa STII

RCS & RDS a publicat astazi un mesaj pentru toti romanii, si mai nimeni nu stia ca poate face asta chiar acum, iata ce a avut de spus compania.

RCS & RDS rovinieta

RCS & RDS a publicat astazi un mesaj important pentru toti romanii, fie ca sunt clienti, sau nu, grupul de telecomunicatii spunandu-le clientilor ca au disponibil ceva ce multi nici nu stiau ca exista la companie. Mai exact, cei de la RCS & RDS anunta toti soferii din Romania ca prin intermedul retelei lor pot sa-si plateasca rovinitele pentru masina la cele mai mici preturi per SMS in momentul in care vor sa calatoreasca in afara localitatilor din tara.

RCS & RDS are de foarte multa vreme disponibil serviciul care permite plata rovinietei de catre soferii din Romania, indiferent daca sunt clienti ai sai, sau nu, iar marele avantaj fata de alte servicii e pretul per SMS, conform companiei. Cei de la RCS & RDS le-au readus astazi aminte soferilor de serviciul pe care il ofera in momentul de fata, iar asta pentru ca plata rovinietei prin SMS este mai simpla decat plata in benzinarie, sau online.

RCS & RDS: MESAJUL pentru TOTI ROMANII ce TREBUIE sa STII

RCS & RDS preturi rovinieta

RCS & RDS are tarifele pentru pretul rovinietei pentru diverse zile si tipuri de autoturisme disponibile mai sus, iar cei interesati sa profite de serviciu pot trimite un SMS la numarul unic 7500 pentru a inregistra plata. Din momentul in care au primit confirmarea de la RCS & RDS ca s-a inregistrat plata pentru numarul lor de inmatriculare, care ar trebui sa fie scris corect si in SMS-ul primit de la autoritati, atunci masina poate circula fara probleme pe drumurile publice.

RCS & RDS nu este singurul operator de telecomunicatii care ofera posibilitatea de a plati rovinieta prin SMS, acest serviciu fiind oferit si de catre alte companii, dar aparent la preturi mai mari. Singurul avantaj pe care RCS & RDS il prezinta pentru serviciul sau in comparatie cu cele de la competitori este pretul mai mic per SMS in momentul in care se plateste rovinieta, deci nu veti vedea altceva, ceea ce va lasa voua alegerea pentru a decide cum faceti plata.

RCS & RDS le recomanda tuturor romanilor care cumpara roviniete sa profite de aceasta situatie si sa isi cumpere rovinieta prin ei la preturile mai mici, deci puteti face asta chiar de pe propriile telefoane.