Windows 10: Mesaj IMPORTANT pentru SUTE de MILIOANE de Oameni

Windows 10 este in centrul unui mesaj important pentru sute de milioane de oameni din intreaga lume, iata ce trebuie sa stie toata lumea chiar acum.

Windows 10 search

Windows 10 este in centrul unui mesaj extrem de important venit pentru sute de milioane de oameni de la compania Microsoft, iar daca folosesti sistemul de operare, ar fi bine sa stii despre ceea ce se intampla chiar acum. Windows 10 are lansat de catre cei de la Microsoft de cateva zile un patch nou care are denumirea KB4532695, acesta fiind gandit pentru a rezolva inclusiv o serie de probleme intalnite cu File Explorer de catre cei care au PC-uri.

Windows 10 are de cateva luni o problema foarte mare cu File Explorer, care se blocheaza in totalitate in momentul in care sunt cautate fisiere de catre utilizatori, iar asta din cauza unei schimbari menite sa caute fisiere inclusiv prin platforma OneDrive. Ei bine, acest nou patch KB4532695 pentru Windows 10 rezolva aceasta problema, sau cel putin asta sustine compania americana cu privire la el, deci in mod teoretic dupa instalare ar trebui sa se intample asta.

Windows 10: Mesaj IMPORTANT pentru SUTE de MILIOANE de Oameni

Windows 10 are rezolvata problema, conform celor care au instalat actualizarea, astfel ca acum meniul de cautare nu se mai blocheaza cand se cauta un cuvant, dar mai mult, permite lipirea de texte pentru a cauta orice fel de cuvinte. Asta inseamna ca oamenii care vor sa efectueze cautari in Windows 10, ar trebui sa poata face acest lucru fara probleme chiar de acum, insa desigur ca daca intampianti dificultati, e posibil sa fie nevoie de o alta actualizare.

Windows 10 mai are si diverse alte mici probleme de functionare rezolvate de catre acest patch, iar impreuna cu ele au fost deasemenea imbunatatite si performantele de care se bucura sistemul de operare pe calculatoare. Separat sunt rezolvate si probleme de securitate pe care utilizatorii le-au intalnit pana in momentul de fata, deci per total vorbim despre modificari care in mod normal ar trebui sa ofere o experienta de utilizare mai buna.

Windows 10 are acest patch oferit spre distributie chiar in acest moment, deci oricine e interesat sa-l instaleze poate sa o faca prin intermediul sectiunii sistemului de operare in care sunt disponibile toate update-urile.