iPhone 12: Primul VIDEO care Prezinta Machetele Telefoanelor

iPhone 12, iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max sunt astazi prezentate intr-un clip video care ne arata machetele viitoarelor telefoane, dar facute in baza unor schite preluate direct de la partenerii companiei Apple.

iPhone 12 este o serie de telefoane care ar putea fi compusa din 3, sau 4, modele, in functie de cum a gandit compania Apple totul, insa e destul de clar faptul ca lucrurile deocamdata sunt inca in proces de dezvoltare la ei.

iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max sunt masurate in fel si chip in clipul video de mai sus, dar dimensiunile lor sunt oarecum diferite fata de ceea ce asteapta toata lumea, insa desigur ca e posibil ca unele greseli sa fi fost facute acum.

iPhone 12 ar trebui sa ramana cu un ecran de 6.1 inch de la iPhone 11, iPhone 12 Pro ar trebui sa aiba un ecran tot de 6.1 inch, in crestere fata de cel al iPhone 11 Pro, iar iPhone 12 Pro Max ar trebui sa aiba un ecran de 6.7 inch, fata de cel de 6.5 inch al iPhone 11 Pro Max.

iPhone 12 a avut parte de foarte multe zvonuri pana in momentul de fata, nu se stie cate dintre ele sunt reale, sau cate sunt false, dar e destul de clar faptul ca procesul lor de dezvoltare avanseaza asa cum spera toata lumea.