Samsung GALAXY S20 ULTRA: INTREBAREA MARE care te va BANTUI

Samsung GALAXY S20 ULTRA este singura alegere pentru un telefon Android in primavara, dar o intrebare foarte mare te va bantui cand iti alegi modelul final.

Samsung GALAXY S20 ULTRA 5g

Samsung GALAXY S20 este o serie de telefoane care, din pacate pentru toata lumea, va fi neasteptat de scumpa cand va fi lansata in mod oficial, iar asta ii lasa pe clienti cu o foarte mare intrebare cand vine vorba despre cumparare. Samsung GALAXY S20 ULTRA va fi cel mai scump dintre toate modelele care vor fi lansate de catre Samsung, iar versiunea cu 5G va costa 1400 de euro, cu 100 de euro mai mult decat cea cu 4G, insa ambele vor fi foarte scumpe.

Samsung GALAXY S20 ULTRA este, din punctul meu de vedere, singurul model din serie care merita avut serios in vedere pentru achizitie, iar aici apare marea intrebare a clientilor, daca sa il cumpere cu 4G, sau cu 5G. 1300 de euro nu e o suma mica pentru un Samsung GALAXY S20 ULTRA cu 4G, ba din contra, e una foarte mare, iar la asemenea bani multi se vor intreba daca 100 de euro in plus merita in conditiile in care nu prea avem retele 5G extinse acum.

Samsung GALAXY S20 ULTRA: INTREBAREA MARE care te va BANTUI

Samsung GALAXY S20 ULTRA va fi cu siguranta semi-inutil acum pentru ca nu prea exista retele 5G in Romania de care sa va bucurati, dar situatia aceasta se va schimba in 5 – 6 luni dupa ce va fi organizata si licitatia pentru frecventele 5G. Orange, Vodafone, Digi Mobil au deja retele 5G active in tara, cu acoperire limitata ce-i drept, dar au in orasele mari suficient de multe antene pentru a va permite sa folositi Samsung GALAXY S20 ULTRA asa cum doriti.

Samsung GALAXY S20 ULTRA va deveni mai util pe 5G, la fel ca si restul modelelor din serie, in a doua parte a anului, dupa ce retelele 5G se extind, iar in 2021 situatia va fi si mai buna. Daca va cumparati un Samsung GALAXY S20 ULTRA pentru a-i folosi pentru mai mult de 1 an de zile, atunci fara discutie merita versiunea cu 5G, pentru ca in 2021 va fi acoperire nu doar in cele mai mari orase din Romania, ci si in cele medii.

Samsung GALAXY S20 ULTRA, in concluzie, merita cumparat cu 5G, la fel ca si celelalte modele din serie, sau ca orice alte modele de telefoane de pe piata, daca le folositi pentru minim 1 an de zile.