Fortnite: SURPRIZA Epic, Veste GROZAVA pentru TOTI Jucatorii

Fortnite are o surpriza grozava anuntata de catre Epic Games pentru toti jucatorii, iata ce incepe in aceasta dimineata si ce primeste gratuit de la companie.

Fortnite twitch

Fortnite are, dupa cum v-am spus si zilele trecute, in acest weekend in plin proces de desfasurare un eveniment important numit Summer Smash, acesta fiind gandit pentru a avea loc simultan cu Australian Open. Epic ofera in cadrul acestui eveniment premii pentru toti cei care participa in bataliile speciale care a loc in cadrul Fortnite, insa inclusiv cei care urmaresc prin Twitch tot ceea ce se intampla in joc au ocazia de a primi cate ceva gratuit.

Fortnite a anuntat chiar ieri faptul ca jucatorii care urmaresc prin Twitch, la link-ul special de mai jos, tot ceea ce se intampla in cadrul jocului, vor primi diverse obiecte cat timp Summer Smash are loc. Incepand cu ora 10:00, ora Romaniei, va incepe o noua runda de joc, iar pana la ora 13:00 toti cei care urmaresc acel stream de pe Twitch vor primi obiecte gratuite in cadrul jocului Fortnite de la cei de la Epic Games, astfel ca ar fi bine sa fiti atenti.

Fortnite: SURPRIZA Epic, Veste GROZAVA pentru TOTI Jucatorii

Fortnite are premiati toti jucatorii care participa la Summer Smash, indiferent ce succes au ei, insa totul doar daca sunteti activi pe serverele din Oceania, Asia, nu si pe altele. V-am spus ca exista aceasta limitare impusa de catre Epic Games pentru jucatorii Fortnite, si desigur ca va puteti muta pentru a juca pe acele servere, si chiar daca va exista un oarecare lag, veti primi oricum obiecte gratuite daca va uitati si la stream-ul de pe Twitch.

Fortnite are deasemenea pentru aceste jocuri impusa limitare de participare doar pentru jucatorii care au minim nivelul 15 in joc, si au activat deasemenea sistemul de autentificare in 2 pasi. Ce fel de obiecte vor fi oferite in mod gratuit in Fortnite pentru cei care se uita la stream-ul Twitch nu se stie, deci vor fi surprize interesante pentru toata lumea, dar cei care participa la Summer Smash primesc automat 3 spray-uri tematice in cont.

Fortnite va desfasura acum dimineata ultimul eveniment Smmer Smash, astfel ca ar fi bine sa participati pentru ca e ultima voastra sansa de a castiga ceva gratuit in cadrul jocului.