Huawei: Vestile PROASTE pentru Clientii ce-i vor Telefoanele

Huawei se pregateste in 2020 de lansarea multor telefoane noi, dar din pacate asta vine si cu vesti proaste pentru clientii care le asteapta cu nerabdare.

Huawei 2020

Huawei se pregateste pentru un an 2020 foarte complicat, din pacate, cu vesti proaste pentru cei care-i vor telefoanele, iar asta din cauza lui Donald Trump si a sanctiunilor din SUA, care inca n-au fost ridicate. In ciuda faptului ca 2019 a fost un an extrem de bun pentru cei de la Huawei, cu vanzari de telefoane intro crestere substantiala, 2020 nu va fi la fel, iar asta pentru ca acum incep sa se vada efectele reale ale sanctiunilor impuse de catre SUA.

Huawei nu mai poate lansa telefoane noi cu aplicatii si servicii Google, iar asta e adevarata problema, pentru ca seriile de telefoane din 2019, care inca mai au asa ceva, devin prea vechi si neinteresante pentru consumatori. Huawei MATE 30 Pro a fost o lansare ratata, Huawei P40 Pro va fi fix acelasi lucru, iar toate celelalte modele ieftine de telefoane vor intra in aceeasi categorie pentru ca nu mai au aplicatii si servicii de la compania Google, din pacate.

Huawei: Vestile PROASTE pentru Clientii ce-i vor Telefoanele

Huawei nu se va putea baza intotdeauna pe piata din China, care a inregistrat si o scadere in vanzarile de telefoane in T4 2019, lucru care s-ar putea intampla inclusiv in T1 2020, deci situatia nu e tocmai buna. Cu doua lansari ratate de telefoane premium, cei de la Huawei merg inainte cu propria solutie care sa inlocuiasca Google Mobile Services, insa cei care sperau sa mai poata cumpara telefoane de la ei nu vor avea parte de ceea ce isi doresc, din pacate.

Huawei nu are in Huawei Mobile Services o solutie potrivita pentru Romania, ea poate fi perfecta pentru China, si tarile din acea regiune, dar pentru Romania nu e o solutie, fiind lipsita de aplicatiile populare folosite de oameni. Separat de aplicatiile Google lipsesc si alte aplicatii pe care oamenii le folosesc in viata de zi cu zi, iar asta desigur ca este o problema serioasa, pe care Huawei n-o poate rezolva chiar pentru toata lumea, dar in cativa ani poate ca o va face.

Huawei va ramane pana atunci cu telefoane foarte bune din punct de vedere hardware, care din punct de vedere software nu sunt potrivite pentru altceva decat pietel asiatice, situatie oarecum simiara cu cea a Vivo, OPPo,