HBO: Vestea GROZAVA pentru Abonati, NU te ASTEPTAI la Asta

HBO are o veste grozava pentru abonatii sai din Europa, iata ce iti doreai de mult, dar nu te asteptai sa fie lansat chiar acum de catre companie.

HBO download

HBO are o veste grozava pentru abonatii sai din intreaga lume, si desi multa lume isi dorea ca asta sa se intample de foarte multa vreme, nimeni nu se astepta ca lucrurile sa devina reale intr-un final acum. Cei de la HBO au lansat in sfarsit posibilitatea de a descarca filme si seriale pentru a le urmari offline in aplicatia pentru telefoane Android, ceva ce Netflix ofera de mai bine de un an de zile, la fel ca si alte companii care produc asemenea continut multimedia.

HBO a lansat deocamdata noua functie in aplicatia pentru Android care este disponibila in Europa in momentul de fata, deci in aplicatia pentru iPhone nu este deocamdata oferita aceasta functionalitate. Cei de la HBO testeaza mai mult ca sigur posibilitatea de a descarca filme si seriale in aplicatia lor pentru iPhone si iPad, insa nu se stie deocamdata cam cand ar putea fi disponibila si acolo aceasta functie, deci trebuie sa avem mai multa rabdare pana cand va fi oferit tot.

HBO: Vestea GROZAVA pentru Abonati, NU te ASTEPTAI la Asta

HBO aplicatie download

HBO a lansat aceasta functie si cu o serie de limitari pentru cei care sunt interesati sa o foloseasca, atfel ca nu pot fi descarcate mai mult de 25 de filme si seriale pe acelasi dispozitiv de catre utilizatori. Partea si mai proasta este ca odata ce ati descarcat acele filme si seriale in aplicatia HBO, va trebui sa le vizualizati in doua zile, altfel ele vor fi sterse automat din aplicatie, si va trebui sa le descarcati din nou pentru a le vizualiza, ceea ce desigur ca nu e prea bine.

HBO limiteaza deasemenea inclusiv filmele si serialele care pot fi descarcate pentru vizualizare offline, astfel ca acolo unde nu apare iconita pentru download, trebuie sa stiti ca inca nu e oferit de companie. HBO a lansat aceasta functie asa cum a crezut mai bine, chiar daca nu toti abonatii vor fi multumiti de ceea ce primesc, dar e bine totusi ca este intr-un final oferita si posibilitatea de a vedea filme si seriale cand nu avem conexiune de internet.

HBO a lansat aceasta functie in aplicatia sa principala, nu in HBO Go, sau HBO Now, astfel ca nu va asteptati sa o vedeti si acolo inca, desi nu e exclus sa fie oferita inclusiv in acestea.