Samsung GALAXY Z Flip: Primul VIDEO cu Noul Telefon Pliabil

Samsung GALAXY Z Flip apare in primul video care ne arata noul model de telefon pliabil, si s-ar putea sa iti placa mai mult decat te asteptai.

Samsung GALAXY Z Flip video

Samsung GALAXY Z Flip este noul telefon pliabil pe care compania Samsung l-a creat ca o continuare pentru Samsung GALAXY Fold, iar in clipul video de mai jos puteti vedea prima sa prezentare in timp ce e folosit in public. Vorbim despre un telefon care a fost gandi pentru a atrage si femeile, el trebuind sa aiba dimensiunile unei cutii de machiaj, dar sa si desfaca la fel de usor precum acestea, iar Samsung GALAXY Z Flip pare sa indeplineasca obiectivele.

Samsung GALAXY Z Flip arata ca o cutie de machiaj si se desface la fel de usor ca una, iar intreaga idee mi se pare a fi surprinzator de interesanta, mai ales dupa modul in care e folosit telefonul in video. Samsung GALAXY Z Flip pare sa se deschida atat de natural si de simplu, si se transforma dintr-o bucata patrata de plastic intr-un telefon cu ecran tactil atat de simplu si usor, incat incep sa ma intreb de ce mai avem bucatile mari de sticla actuale.

Samsung GALAXY Z Flip: Primul VIDEO cu Noul Telefon Pliabil

Samsung GALAXY Z Flip are parte doar de o prima prezentare aici, si s-ar putea sa imi fac o prima impresie gresita, dar cred ca pana la urma aici sta esenta telefoanelor mobile pliabile. Transformarea unei bucati mic de plastic intr-un ecran mare pe care-l poti folosi pentru orice ofera un smartphone mi se pare ideea ce-ar trebui sa stea in spatele unui telefon pliabil, iar Samsung GALAXY Z Flip pare sa indeplineasca aceasta cerinta importanta.

Samsung GALAXY Z Flip este un inceput in ceea ce, cred eu, ca va fi o directie buna, una in care un telefon pliabil nu trebuie sa devina neaparat o tableta, primele modele esuand lamentabil din acest punct de vedere. Samsung GALAXY Z Flip pare sa fie ceea ce-ar trebui sa fie de fapt telefoanele mobile, ceva mic si usor de purtat la tine, care intr-o secunda se transforma intr-un smartphone cu ecran mare si poate fi folosit pentru orice.

Samsung GALAXY Z Flip va fi prezentat in mod oficial pe data de 11 februarie de catre compania Samsung, iar lansarea ar trebui sa aiba loc la foarte scurt timp dupa acel moment.