WhatsApp: OFICIAL, Facebook CEO face ANUNTUL de ULTIMA ORA

WhatsApp are un anunt de ultima ora facut in mod oficial chiar de catre presedintele companiei Facebook, iata cu ce a uimit acesta intreaga lume acum.

WhatsApp pay

WhatsApp are parte de un anunt de ultima ora venit chiar de la CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, acesta dezvaluind pentru intreaga lume ceva ce se va intampla pentru aplicatia de mesagerie. Mai exact, presedintele Facebook a anuntat ca in urmatoarele luni ar urma sa fie lansat pentru WhatsApp un nou serviciu care are denumirea WhatsApp Pay, iar dupa cum va imaginati deja, acesta va fi un serviciu de plati mobile pentru utilizatori.

WhatsApp testeaza de aproape un an de zile un sistem de plati mobile in India, desi acolo nu a primit licenta de a-l putea lansa, insa iata ca Facebook vrea totusi ca planurile sale sa mearga mai departe. Lansarea WhatsApp Pay pentru WhatsApp este si o metoda prin care Facebook vrea sa monetizeze platforma de mesagerie, iar asta dupa ce a renuntat la ideea de a implementa reclame care sa fie afisate in diverse sectiuni ale interfetei de utilizator.

WhatsApp: OFICIAL, Facebook CEO face ANUNTUL de ULTIMA ORA

WhatsApp va permite nu doar platile mobile, ci si transferurile de bani, la fel de usor precum trimiterea unei poze, sau cel putin asta afirma presedintele Facebook, Mark Zuckerberg, zilele trecute. Separat de asta, WhatsApp urmeaza sa aiba implementate mai multe optiuni pentru ca oamenii sa fie mai usor conectati la companiile care vor sa le vanda diverse produse, ceea ce va aduce si mai multi bani pentru Facebook, dar nu de la oameni, ci de la companii.

“Un exemplu la care am lucrat este WhatsApp Payments, unde veți putea trimite bani cât de repede și ușor ca trimiterea unei fotografii. Sunt foarte entuziasmat de acest lucru și mă aștept ca acest lucru să înceapă să se deruleze într-o serie de țări și să facem multe progrese aici în următoarele șase luni. “

WhatsApp va fi monetizata de catre cei de la Facebook, aparent, nu pe spatele oamenilor prin afisarea de reclame, ci prin comisioane pentru platile mobile, sau transferurile de bani, sau prin perceperea de taxe de la companii. WhatsApp a avut multi utilizatori bucurati de faptul ca s-a luat decizia de a nu mai implementa reclame in interfata, iar ceea ce vrea sa faca acum Facebook e departe de a supara pe cineva, cel putin din ceea ce vedem.

WhatsApp se schimba foarte mult, iar in urmatoarele 6 luni vom vedea cu siguranta foarte multe noutati oferite de catre compania Facebook pentru oamenii din intreaga lume, si ele ar trebui sa fie foarte bune.