Netflix: TOATA Lumea Complet UIMITA, NIMENI NU se Astepta

Netflix a reusit sa surprinda pe toata lumea intr-un moment in care nimeni nu se astepta la asa ceva in ceea ce priveste platforma de streaming, ce s-a intamplat.

Netflix bafta

Netflix a reusit iar sa uimeasca toata lumea cu ceva ce chiar nimeni nu se astepta sa vada, dar iata ca lucrurile au mers in aceasta directie, desi asteptarile erau cu totul altele pana acum. Mai exact, aseara au fost decernate premiile BAFTA, iar ce de la Netflix n-au avut din nou parte de succesul pe care l-au asteptat, iar asta desi au avut zeci de nominalizari pentru filmele pe care le-au creat pentru platforma lor de streaming video la cerere.

Netflix a avut The Irishman nominalizat la nu mai putin de 10 premii BAFTA, insa din pacate nu a castigat niciunul, iar asta e o foarte mare dezamagire pentru pelicula cu actori ca Robert de Niro, Al Pacino, si cu Martin Scorsese ca regizor. The Irishman a avut zeci de nominalizari la premiile BAFTA, Globurile de Aur si chiar Oscar, insa cei de la Netflix nu s-au putut lauda pana acum cu absolut nimic de la pelocula in care au investit sume uriase, nici macar cu un numar mare de vizualizari.

Netflix: TOATA Lumea Complet UIMITA, NIMENI NU se Astepta

Netflix a reusit totusi sa castige un premiu BAFTA pentru animatia Klaus, iar asta la mai bine de o saptamana dupa ce pelicula a castigat inclusiv un premiu Annie, ceea ce confirma faptul ca este de calitate. Si actrita Laura Dern a reusit sa castige pentru Netflix un premiu pentru interpretarea sa din pelicula Marriage Story, deci au existat totusi si doua vesti bune pentru compania americana, chiar daca nu sunt, per total, ceea ce se dorea.

Netflix a investit foarte multi bani in filme care n-au avut nici numar mare de vizualizari, si nici n-au castigat vreun premiu, iar The Irishman este cel mai bun exemplu in acest sens, din pacate. Netflix a avut succes mai mare cu Murder Mystery, care nu a fost nominalizat la nimic, sau The Witcher, care nu a castigat vreodata vreun premiu, astfel ca strategia de investitii a companiei s-ar putea schimba destul de serios in urmatorii ani la nivel global.

Netflix va avea de trecut si prin decernarea premiilor Oscar, care va avea loc undeva in cursul urmatoarelor saptamani, si va fi interesant de vazut ce ar mai putea castiga compania de pe urma acestora.