Facebook: Decizia RADICALA ce ia TOATA LUMEA prin SURPRINDERE

Facebook surprindere

Facebook are luata si anuntata o decize radicala care a luat toata lumea prin surprindere, presedintele companiei, Mark Zuckerberg, dezvaluind-o public in cadrul conferintei pentru rezultatele financiare, ce a avut loc saptamana trecuta.

Facebook si-a schimbat strategia in ceea ce priveste felul in care este vazuta compania de catre public, astfel ca al sau scop nu mai este acum de a fi “iubita” de catre toata lumea, ci de a fi inteleasa pentru deciziile pe care le ia.

Facebook ia foarte multe decizii controversate in mod obisnuit, iar presedintele companiei sustine ca atunci cand iei decizii de genul acesta, scopul tau nu este sa fii iubit, ci sa ai in telese motivele din cauza carora iei deciziile.

Facebook a fost foarte criticata de intreaga lume nu doar din cauza breselor de securitate pe care le-a tot avut in ultimul an, ci si din cauza problemelor cu promovarea de informatii false, in special de la politicienii din SUA.

“O critică a abordării noastre în cea mai mare parte a ultimului deceniu a fost aceea că, pentru că am vrut să fim plăcuți, nu ne-am comunicat întotdeauna părerile la fel de clar pentru că eram îngrijorați de jignirea oamenilor. Scopul nostru pentru următorul deceniu nu este să fim placuti, ci să fim înțelesi. Oamenii trebuie să știe ce fel de pozitii luam.”

Facebook va continua sa faca asta, si spera ca lumea sa inteleaga de ce face acest lucru, fara a se ingrijora din cauza faptului ca nu mai este placuta de catre oameni.