Vanzarile iPhone vor SCADEA din Cauza Coronavirus in 2020

vanzari iphone coronavirus

Vanzarile de telefoane iPhone urmeaza sa scada din cauza Coronavirus in 2020, cei de la Apple dand de inteles acest lucru, iar acum avem si o estimare cu privire la cat de serioasa ar putea fi situatia pentru telefoanele mobile.

Conform analistilor asiatici, vanzarile de telefoane iPhone ar urma sa scada cu pana la 10% din cauza Coronavirus, ceea ce desigur ca e o problema serioasa pentru Apple, deoarece vorbim despre milioane de telefoane si miliarde de dolari.

Probleme celor de la Apple cu vanzarile de telefoane iPhone acopera prima jumatate a anului 2020, iar in baza acestor noi vesti, se pare ca vanzarile de telefoane ar urma sa se situeze la 36 – 40 de miloane in T1 2020.

Separat de Coronavirus, problemele celor de la Apple ar putea veni inclusiv de la tensiunile constante dintre SUA si China, iar asta in ciuda faptului ca in T4 2019 lucrurile au mers extrem de bine pentru cei din Cupertino in Asia.

Coronavirus ar putea afecta vanzarile celor de la Apple chiar si mai mult decat estimeaza analistii, americanii inchizandu-si toate magazinele din China pana pe 9 februarie, dar aceasta data ar putea fi modificata pana la jumatatea lunii.