Google Maps HACK Arata Cum pot fi Manipulate Informatiile despre Trafic

Google Maps are unul dintre cele mai bune sisteme pentru monitorizarea in timp real a informatiilor despre trafic, fara discutie, iar totul se bazeaza pe informatii preluate de la telefoanele oamenilor ce folosesc aplicatia.

Google Maps are, din cauza modului in care e gandit acest sistem, si un punct slab in ceea ce priveste afisarea informatiilor in timp real despre trafic, iar in clipul video de mai sus puteti vedea exact ce inseamna acest lucru acum.

Google Maps are demonstrat modul in care informatiile in timp real despre trafic pot fi manipulate pentru a genera impresia ca anumite strazi sunt congestionate, cand in realitate un barbat plimba doar o lada cu telefoane.

Google Maps afiseaza totusi in sistemele sale ca multe masini sunt blocate pe respectiva strada, iar situatia in sine nu e tocmai noua, asta pentru ca in unele cazuri sistemul afiseaza informatii eronate chiar si fara ca vreo strada sa aiba masini pe ea.

Google Maps nu e singurul sistem vulnerabil, ci toate sunt, chiar si Waze, care de multe ori arata congestii pe strazi pe care nu exista vreo masina.