iCloud este acum Accesibil inclusiv de pe iPhone si Android

icloud iphone android

iCloud este platforma cloud pe care compania Apple a lansat-o cu multi ani de zile in urma pentru clientii din intreaga lume, iar acum ea a devenit accesibila inclusiv de pe browserele telefoanelor iPhone si Android.

iCloud putea fi accesat de catre utilizatori de pe calculatoare de foarte multa vreme, insa iata ca acum Apple si-a creat intr-un final si versiunea pentru mobil a website-ului sau, cu destule functii implemenetate.

iCloud ofera acces la aplicatiile Photos, Notes, Reminders, Find iPhone, iCloud Drive, Contacts, Mail, si nu numai, inclusiv cu optiunea de a incarca poze si clipuri video de catre utilizatorii care vor sa faca acest lucru.

iCloud nu oferea pana acum acces la aceste aplicatii atunci cand website-ul era accesat de pe iPhone si Android, iar inclusiv acum, unele aplicatii nu sunt disponibile pentru cei care ruleaza sistemul de operare al Google.

iCloud este unul dintre serviciile care aduce multi bani pentru Apple, sute de milioane de iDevice-uri avand conturi platite pentru spatiu in platforma, deci era de asteptat ca pentru ea sa fie implementate si functii mai avansate de catre Apple.