PlayStation 5: Iata CAND va fi LANSATA Noua Consola a Sony

PlayStation 5 eveniment

PlayStation 5 este urmatoarea mare consola asteptata de catre fanii Sony din intreaga lume, iar contrar asteptarilor multora, se pare ca lansarea nu e chiar atat de aproape precum ne imaginam, ci din contra, urmeaza sa fie mai tarziu.

PlayStation 5 a avut anuntat evenimentul de lansare pentru maine, sau saptamana viitoare, dar e clar ca ambele informatii sunt false, iar noi detalii aparute astazi dau de inteles ca evenimentul va avea loc abia in luna martie.

PlayStation 5 ar putea avea precomenzile deschise pe data de 5 martie, deci e posibil ca evenimentul de prezentare sa aiba loc in fix aceeasi zi, dar e la fel de posibil ca el sa fie organizat in ziua de 2, care e la inceputul saptamanii.

PlayStation 5 a avut anuntat un pret de vanzare de 499 de dolari in SUA in momentul in care va fi pusa in vanzare, iar daca aceasta informatie este 100% adevarata, atunci este de asteptat ca preturile de vanzare din Europa sa fie similare, dar in euro.

PlayStation 5 este asteptata de catre foarte multa lume, iar in baza celor pe care le-am aflat pana acum, se pare ca evenimentul de lansare va avea loc in martie, ar vanzarile in magazine ar putea incepe abia undeva prin noiembrie, deci la mult timp distanta.