iPhone 9: Vestea BUNA pentru Fani cu Privire la Lansarea

iPhone 9 veste lansare

iPhone 9 a avut zilele trecute o veste foarte proasta cu privire la lansarea pe care compania Apple o pregateste, iar asta din cauza Coronavirus, care a fortat inchiderea multor fabrici pentru a proteja populatia expusa virusului.

iPhone 9 a avut anuntata o amanare a lansarii, sau o lansare in cantitati foarte limitate din cauza Coronavirus, insa se pare ca lucrurile s-au schimbat, iar din 10 februarie fabricile partenerilor Apple urmeaza sa fie redeschise.

iPhone 9 ar urma sa aiba componentele produse inaintea lansarii, iar asta desi Coronavirus face tot mai multe victime in China, si tot mai multe persoane au fost infectate in ultimele zile, dar partenerii Apple se gandesc intai la profit.

iPhone 9 are componentele produse de o varietate de parteneri ai Apple, iar ei macar si-au oprit productia pana pe 10 februarie, in timp ce Huawei, si alte cateva companii, au obtinut exceptii de la guvernul chinez pentru a nu-si opri activitatea pana pe 9 februarie.

“Hon Hai, cel mai important producător pentru compania americană, a companiei Foxconn, a declarat marți că se așteaptă în continuare să poată reporni instalațiile din întreaga China în termen, potrivit unui mesaj text transmis către Bloomberg News. Furnizorii precum Quanta Computer Inc., Inventec Corp și LG Display Co., de asemenea, au spus că vor reveni la muncă săptămâna viitoare în China.”

iPhone 9 ar fi urmat sa fie produs de Foxconn in fabrici din afara Chinei daca nu i s-ar fi permis sa-si reia activitatea din 10 februarie, ea avand suficiente disponibile pentru a indeplini cerintele stricte ale celor de la Apple, ceea ce este o veste foarte buna, in final.