YouTube: Decizia RADICALA SURPRIZA ce Afecteaza TOATA Lumea

YouTube a luat o decizie radicala care afecteaza toti utilizatorii din intreaga lume, iata ce schimbare foarte mare este facuta de catre compania americana.

YouTube interfata

YouTube a luat o decizie radicala care va afecta toate persoanele ce acceseaza platforma pentru a vedea clipurile video publicate acolo, si e ceva ce este in pregatire in secret de ceva vreme la companie. YouTube a anuntat in mod oficial faptul ca va dezactiva complet versiunea clasica pentru desktop a website-ului sa incepand cu luna martie a anului 2020, obligand toti oamenii sa foloseasca doar versiunea cu design material care a fost impusa din 2017.

YouTube a modificat in mod constant interfata pentru website de atunci si pana acum, iar mai jos puteti vedea cum a evoluat interfata versiunii pentru calculatoare a website-ului. Din 2017 si pana acum, oricine folosea YouTube de pe calculatoare avea posibilitatea de a dezactiva noua interfata pentru a o vedea in continuare pe cea veche, insa incepand din martie asta va fi imposibil, astfel ca va trebui sa va multumiti cu ceea ce aveti chiar acum.

YouTube: Decizia RADICALA SURPRIZA ce Afecteaza TOATA Lumea

YouTube schimbari interfata

YouTube va dezactiva interfata intr-un asemenea mod incat ea nu va mai putea fi activata nici cu diverse trucuri pe care unii le-au mai folosit pentru a accesa anumite functii si sectiuni de interfata in trecut. YouTube va afisa si o notificare speciala pentru toti cei care inca mai folosesc versiunea veche a website-ului, impreuna cu informatii privind compatibilitatea dintre browserul lor si noutatile care au fost implementate, deci oamenii vor sti daca se pot uita la filme si seriale.

YouTube nu a specificat inca si din ce zi a lunii martie va dezactiva in totalitate veche pentru website in toate calculatoarele, dar cand asta se va intampla, lucrurile nu vor mai putea fi schimbate. Aceasta este cea mai mare schimbare care este facuta de catre YouTube la inceput de an 2020 pentru toata lumea, si e bine sa stii despre ea, pentru ca isi va modifica in totalitate felul in care te uiti la clipurile video care sunt incarcate in platforma pe canalele favorite.

YouTube va mai imbunatati interfata website-ului sau in cursul anului 2020, insa deocamdata nu stim ce alte modificari urmeaza sa fie implementate pentru utilizatorii din intreaga lume.