Samsung SURPRINDE cu un Atac PUTERNIC lansat pentru AirPods

Samsung Galaxy Buds Plus

Samsung lanseaza un atac puternic impotriva AirPods cu un nou produs care a fost gandit special pentru a ajuta si vanzarile Samsung GALAXY S20, iar Galaxy Buds Plus este acest produs, el fiind confirmat si de catre coreeni deja.

Samsung a confirmat lansarea Galaxy Buds Plus atat in cadrul website-ului sau, cat si prin lansarea unei aplicatii speciale pentru iPhone, confirmand faptul ca aceasta pereche de casti va functiona si cu telefoanele Apple.

Samsung vrea sa ofere o alternativa atat pentru AirPods, cat si pentru AirPods Pro, iar perechea sa de casti urmeaza sa coste doar 170 de euro, in timp ce Apple cere aproape 300 de euro pentru castile sale wireless.

Samsung ar urma sa ofere prin Galaxy Buds Plus o alternativa destul de buna pentru AirPods Pro, la un pret mai mic, iar compatibilitatea cu iPhone va fi un foarte mare avantaj care va ajuta cu siguranta vanzarile acestor casti wireles.

Samsung Galaxy Buds Plus iPhone

Samsung vrea sa fure cat mai mult din vanzarile celor de la Apple de pe piata castilor wireless, iar Galaxy Buds Plus ar trebui sa fie exact ceea ce are nevoie compania pentru a deveni mult mai competitiva in acest segment important.