Windows 10: Cel mai Recent Update STRICA Multe Calculatoare

Windows 10 are noi probleme extrem de mari din cauza celui mai recent update, multe calculatoare fiind stricate de catre modificarile facute de Microsoft.

Windows 10 strica

Windows 10 incepe sa devina un sistem de operare ale carui actualizari trebuie evitate cu precadere timp de cateva saptamani dupa lansare din cauza faptului ca genereaza extrem de multe probleme pentru cei ce le instaleaza. Vorbim iar despre actualizarea KB4532695 pentru Windows 10, aceasta aducand multe batai de cap pentru utilizatori, iar despre unele dintre ele v-am vorbit zilele trecute, astfel ca acum completam cu ceea ce nu v-am detaliat.

Windows 10 are din cauza acestei actualizari noi probleme foarte mari cu conexiunile de internet, oamenii ramanand in imposibilitatea de a se mai conecta la internet dupa ce au instalat patch-ul care trebuia sa rezolve probleme vechi. Nu prea conteaza ce tip de conexiune au oamenii, iar asta pentru ca Windows 10 genereaza probleme atat pentru cele fixe, cat si pentru cele Wi-Fi, oamenii ramanand in imposibilitatea de a se mai conecta la internet.

Windows 10: Cel mai Recent Update STRICA Multe Calculatoare

Windows 10 afecteaza cam toate brand-urile de placi de retea standard, sau Wi-Fi, astfel ca extrem de multa lume este afectata de probleme, fara sa stie de la ce anume vin acestea, si cum pot fi rezolvate cat se poate de rapid. Singura solutie este dezinstalarea acestui patch pentru a putea avea din nou conexiune la internet, insa asta lasa Windows 10 cu o problema mai veche care din cate se pare nu a fost rezolvata chiar total inclusiv dupa ultimul update.

Windows 10 pare sa aiba probleme noi cu sistemul de cautare integrat de catre cei de la Microsoft in calculatoare, utilizatorii neavand afisate rezultate daca folosesc bara de cautare din sectiunea Start, accesibila prin taskbar. O solutie a fost gasita de catre unii dintre cei care folosesc Windows 10, ea implicand stergerea unor intrari din registrele sistemului de operare, dar desigur ca nu oricine stie cum sa faca acest lucru pentru a putea cauta ce are prin calculator.

Windows 10 face Microsoft de rusine, desi acum compania le cere oamenilor sa faca upgrade de la Windows 7, insa problema e ca acestia trebuie sa-si instaleze un sistem de operare care are si mai multe probleme mari.